Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Întâlnirea pe care Iohannis o avea programată la Bruxelles cu Donald Trump a fost anulată
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-07-12
Actualitate Interna
1

Președintele american, Donald Trump, și-a anulat toate întâlnirile pe care le avea programate pentru joi, inclusiv cea cu președintele Klaus Iohannis. Deocamdată nu se cunosc motivele acestei decizii.

 

 

 

UPDATE: Președintele SUA, Donald Trump, a anulat întâlnirea pe care o avea programată cu președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat Digi24.

 

Sursa citată menționează că președintele american și-a anulat toate întâlnirile programate astăzi.

 

Deocamdată, nu se știe care sunt motivele pentru Trump care a luat această decizie.

 

Informația privind întâlnirea dintre cei doi a fost retrasă și de pe site-ul Administrației Prezidențiale.

 

Este cea de a doua întâlnire bilaterală, după ce vara trecută, Klaus Iohannis a fost primit la Casa Albă, cei doi având o conferință comună pe peluza reședinței președintelui SUA.

 

Conferințele comune de presă se țin de obicei doar cu ocazia vizitelor oficiale, ceea ce făcut ca discuțiile să fie considerate la un nivel superior față de cele care se poartă în cazul unei vizite de lucru.

 

Au fost multe teme abordate, dar preşedintele american a avut un mesaj special și în privinţa luptei anticorupţie Romania. A lăudat eforturile făcute la Bucureşti şi a punctat că Washingtonul ştie tot ce se întâmplă la noi din acest punct de vedere.

 

„Noi susţinem puternic România şi desigur susţinem şi această luptă împotriva corupţiei, o vom susţine mereu şi îl susţinem pe preşedintele vostru. Cred că a făcut o treabă minunată, este foarte popular, este determinat, lucrează din greu... Ştim tot ce se întâmplă în România. Va câştiga bătălia, o va câştiga, are sprijinul nostru”, a declarat președintele Trump la prima întâlnire cu președintele României.

TAGS : klaus iohannis donald trump intalnire romania-sua
Comentarii
emil 2018-07-13
Trump nu sta de vorba cu un ticalos cupid ce nici macar n-a trimis un mesaj de sustinere pentru copiii Thailandezi.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1192
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22