Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFDe la „golan“ la „șobolan“. Va mai rezista România nepesedistă?
2018-06-12
15
Ce va face președintele Iohannis după amenințările și insultele publice ale lui Dragnea?

 

Chiar dacă mitingul lui Dragnea a fost un fiasco - rar s-a mai văzut o așa ruptură între liderii partidului și propriul electorat, o decuplare de la subiect și o mulțime mai amorfă -, acest lucru contează prea puțin pentru ceea ce urmează. Să nu ne îmbătăm cu apă rece! Obiectivele mitingului, dincolo de demonstrația de forță, au fost altele: amenințarea/ intimidarea și fabricarea unui argument pentru trecerea tuturor liniilor roșii în planul de acaparare a puterii absolute. Și-a atins sau nu Dragnea aceste obiective?

 

Desigur, faptul că propriul mesaj nu a avut ecou la mase poate fi o problemă în viitor. Cel care a ratat magistral și a ofilit finalul mitingului, care se dorea unul apoteotic, a fost chiar Dragnea. Marele lider s-a dovedit un orator incredibil de slab, incapabil să trezească entuziasme. A încercat preț de o jumătate de oră să transfere propriile lui frici și obsesii asupra manifestanților. Le-a servit o supradoză de frică. Dar era groaza lui, nu a celorlalți. Era lumea lui paralelă, cu frustrările, coșmarurile și nebunia lui, care nu are nimic de-a face cu realitatea celorlalți. Amenințările băgate în ventilator au rămas și ele fără ecou - oamenii se împrăștiau grăbiți și afanisiți, având un singur gând: la autobuze! Dar, în contextul strategiei PSD, asta nu înseamnă chiar nimic, mizele lui Dragnea sunt cu totul altele.

 

Spune că va merge până la capăt. Îl cred. Nu mai are încotro. Mitingul a fost conceput ca argumentul ultim în declarația de război adresată României non-PSD: societate civilă, procurori, judecători, ONG-uri, ziariști, președinte. Toți, niște „șobolani“. Un încredibil arc peste timp - de la „golan“ la „șobolan“. Iar ceea ce urmează a detaliat chiar Dragnea la Antena 3. Președintele va fi suspendat dacă „face greșeala fatală“ și nu o revocă pe Kövesi, codurile penale vor fi modificate prin ordonanță de urgență (OUG 13 bis) pentru că „ăștia le întârzie într-o veselie și așa nu se mai poate“, iar „procurorii riscă să plătească greu dacă dau curs la această demență“. Încărcat de o ură pe care nu și-o mai ascunde, Dragnea e pus pe răzbunare: „vom analiza de unde au ONG-urile bani“ și cine îi „plătește pe ăștia de la #REZIST“. Iar dacă cineva cutează să se mai opună, cum au făcut cei „patru șobolani care puneau întrebări“, să „ne provoace“, urmează apocalipsa: „următorul miting va fi unul uriaș, într-o altă locație“. Pare un delir, dar nu e doar atât.

 

Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă, această aliniere a coincidențelor - decizia CCR care l-a pus pe președinte cu spatele la zid, campania politico-mediatică „abuzurile și protocoalele“, modificarea codurilor penale în favoarea infractorilor - arată că pașii au fost atent calculați. Mitingul este doar justificarea a tot ce va urma, „sula“ înfiptă tovărășește în coastele celor care încă nu au cedat. Amenințările fără precedent îl vizează în primul rând pe președintele Iohannis („Mai râde acum, după ce a văzut mitingul? I se mai pare o glumă?“), acuzat că e susținătorul și beneficiarul direct al „statului paralel“, că se sprijină pe „securiști și staliniști“. Iohannnis e principalul adversar care trebuie intimidat și anihilat, pentru că doar astfel vor reuși distrugerea DNA și oprirea dosarelor în timp record.

 

Întrebarea e: a reușit intimidarea? Ce va face Iohannis după aceste amenințări și insulte publice? Situația s-a complicat după declarația de război și expunerea planului de către Dragnea. Eventuala cedare a președintelui devine mult mai problematică decât până acum. E de-a dreptul periculoasă. După el urmează procurorii și judecătorii care instrumentează dosare și dau condamnări (în dosarul Dragnea, de exemplu), serviciile secrete, ONG-urile, protestatari #REZIST, toți cei în care se împiedică Dragnea și ai lui în drumul spre victoria finală. Dacă șeful statului face pasul înapoi, înseamnă că mitingul și-a atins obiectivul și că amenințările lui Dragnea au avut efect. Va fi un semnal extrem de puternic: statul e lăsat pradă ticăloșilor.

 

După ceea ce am văzut zilele acestea, Iohannis este efectiv obligat să contraatace, să intre frontal în lupta politică, să răspundă declarației de război. În numele lui, dar și în numele tuturor „șobolanilor“ amenințați cu represiunea. Chiar dacă asta presupune nerespectarea deciziei CCR (formulă față de care m-am arătat reticentă până acum, explicând gravitatea gestului), chiar expunându-se unui referendum de suspendare. În ultimă instanță, doar la referendum se poate verifica în ce măsură mesajele belicoase și minciunile lui Dragnea au avut priză la masele pesediste. Nu exclud ipoteza ca mitingul să fi avut drept scop și pregătirea populației în perspectiva unui referendum de suspendare.

 

Desigur, nerespectarea Constituției și referendumul de suspendare sunt soluții extreme pentru situații extreme, de nedorit într-o țară normală, democratică și cu un stat de drept. Ceea ce România e pe cale să nu mai fie, totul atârnă practic de un fir de păr.

 

Probabil că mai sunt și alte soluții, e treaba consilierilor și a strategilor să le găsească. Ar trebui însă să se grăbească. După „mineriada albă“, fiecare zi care trece este în favoarea lui Dragnea. Tăcerea președintelui poate fi interpretată și drept abandon. E rândul lui să lupte politic și să-și facă datoria.  

TAGS : dragnea miting PSD amenintare frica iohannis sobolan intimidare CCR suspendare revocare justitie kovesi ONG antena 3
Comentarii
Vicentio B. 2018-06-14
O NOUA "ORDINE CONSTITUTIONALA" - "MADE FIRMA MIHAI 2"

perfuzata pe acest Site al GDS / Revista 22, motiv relmente decent / legal / moral,
pentru care, recomand FIRMEI "MIHAI 2", sa actioneze URGENT, asa cum au AMENINTAT "alegem calea contenciosului constitutional" !

DACA, eventual, NU se pune in aplicare vizibila amenintare, se poate percepe
drept continuarea cu vinovatie a formatului TROLL, CALOMNIE, DIVERSIUNE,
IMPOSTURA, INEPTIE, ZEFLEMISM, CINISM, ABRUTIZARE, MARLANIE, BADARANIE; MITOCANIE, etc.etc., in acest sens, si nu in ultimul rand LASITATE, IN GRUP ORGANIZAT, din motive de pozitie ANTI - Ordine Constitutionala.

PS.
DACA "MIHAI 2" a devenit / a fost, o FIRMA, chiar daca tema in sine este perfuzata AICI, cu acordul moderatoarei, in format FOILETON, ar fi fost bine sa fie inregistrata la Camera de Comert a Romaniei, ca fiind un SRL, sau Societate pe actiuni, si/sau "subversiva". Deabia acum, s-ar putea intelege de ce, Andreea Pora, a OMIS in permanenta, publicarea unui scurt COD ETIC , din care sa rezulte CLAR necesitatea ca, pe aceast Site, trebuie respectate articolele din Constitutia Romaniei cu privire comentariile trimise.
Vicentio B. 2018-06-14
PERVERSITATE / DEVERSIUNE / LASITATE
FARA LIMITE format TROLL - CAMELEON.

Cel numit "MIHAI 2" - foloseste, din nou, acest Site, contrar articolelor din Constitutia Romaniei, pe care eu, din pozitia de FAN, al Revistei 22, si NU beneficiar, asa cum s-a autodecrat acesta ("MIHAI 2"), fara JENA / PUDOARE / MORALA, ca sa nu spun IMPOSTOR, care afirma, si re-,re -afirma ca, sunt "omul lui Firea", "iubitul lui Firea", "racolat de PSD", "scolarizat de A3", "tradator de neam", "comunistoid" iar ACUM / AICI, in acelasi mod PERFID perfuzeaza o nou forma:

MIHAI 2 2018-06-13
"Dvs nu ati bagat de seama aceasta nota cu adevarat stridenta a
textului meu si v-ati grabit sa va victimizati precum MUZA Dvs , Madam Firea.",

Iata deci, cum acest Site, a devenit locul de deversare a abjectiilor "MADE MIHAI 2", tocmai pentru a se abate in format DELICTUAL, TEMA de fond pus in discutie de articolele publicate. Ca atare, SOLICIT acestul

profilat pe formatul TROLL, specializat in CALOMNIE / DIVERSIUNE / MANIPULARE, sa nominalizeze exact, data locul, si sa citeze afirmatiile mele, din care el intitulat "MIHAI 2", ar fi indreptatit, strict moral privit, sa perfuzeze asemenea informatii. Repet, daca GDS, Revista 22, Andreea Pora, pot tolera acuzatiile "MADE MIHAI 2" precum ca, "DNA este un GRANDIOS GESTAPO", "Gabriel Liiceanu - sef de gasca", "Gabriel Liiceanu a publicat spioni KGB, "Revista 22 este un cimitir die care eu am deshumat afirmatiile facute de el" , eu NU am absolut niciun motiv, sa accept CALOMNIILE acestui "MIHAI 2 ", care s-a "specilizitat" si in agresiuni / in schimonosirea LIMBII GERMANE. Este dreptul si obligatia mea, strict legal /constitutional privit, sa NU ACCEPT asemenea fapte ce se regasesc in notiunile, TROLL, DIVERSIUNE, ABRUTIZARE, IMPOSTURURA, INEPTIE, CINISM, MINCIUNA, CALOMNIE, ZEFLEMISM, INCITARE LA URA, etc., etc, in acelasi sens, si nu in ultimul LASITATE.

PS.
intreb pe moderatoarea Andreea Pora, si doresc raspunsul OBIECTIV,, care este legatura strict MORALA, CONSTITUTIONALA, cu vadita practica in sensul ca, se doreste mentinea pe pozite ACTIVA
a acestui Site, in detrimentul ADEVARULUI, al BUNEI - CREDINTE, Declaratiilor GDS ?
MIHAI 2 2018-06-14
Anuntzam intentia noastra solemna de a-i chema in judecata pe toti cetatenii care posteaza sub acoperirea nick name ului //Vicentio//. Nu stim exact pentru ce ii chemam in judecata , dar gasim noi ceva .

Important este sa ajungem cu EI in fata unei instante romane , pentru ca numai acolo, in postura de RECLAMANTI, VICTIMNE si PARTI VATAMATE ,
noi cei grupati sub firma MIHAI 2 vom putea invoca o exceptie de neconstitutionalitate.

In esentza partea adversa colectiva se face vinovata de ACUZATIA MINCINOASA si din pacate IN FORMA CONTINUATA DIABOLICUM de asa numit CAMELEON.

Nick name ul nostru indica de ani de zile ca este unul COLECTIV , caci ce alt sens ar avea cifra 2 (DOI) ?

Nu-i vorba , de la lansare , echipa noastra a a cooptat mult mai multi membri , fiecare cu personalitatea lui
si cu talentul lui, insa toti animati de un patriotism fierbine si de un europenism de otel - si din pacate
am mai si pierdut oameni plecati pe calea tradarii sau trecuti pur si simplu la Domnul , precum insusi unul dintre cei doi MIHAI fondatori .

Din pacate cei din comandoul // Vicentio// , desi stiau din titlul nostru ca suntem mai multi - cel putin doi -
au recurs la acesta manevra incalificabila de a specula inerentele diferente de stil ale fiecarui component //MIHAI 2// pentru a sustine ca e vorba de o schimbare de culoare similara celei practicate de soparla Cameleon.
Acesta nu e o metafora ci un atac cu arme biologice interzise prin Conventia Dumnezeu stie care , dar a spus si la Antena 3, deci e real.
Agresorii trebuie sa raspunda.

PS Se intelege de la sine ca alegem calea contenciosului constitutional deoarece ne bazam pe profesionalismul si buna credinta de atatea ori dovedite de CCR , in frunte cu impecabilul ei Presedinte dl Dorneanu.
Cu stima
MIHAI 2 ul de serviciu , azi 14 iunie 2018, cand daca nu zicem ceva de mineriada inseamna ca ....pur si simplu....
Vicentio B. 2018-06-13
VA MAI REZISTA ADEVARUL PE ACEST SITE ?

context in care ma refer la Decizia CCR nr. 98 din 7. Febriarie 2008 asupra cereri de solutionare a conflictului Juridic de natura constitutioanala dintre Presedintele Romanie Traian Basescu si Guvernul Romaniei, formulata de - nimeni altul -
Calin Popescu Tariceanu. CCR a constat ca Tericeanu, NU a procedat CORECT. Cine a avut atunci OPINIE SEPARA,
- numeni altul - decat TUDOREL TOADER ! Cu se ocupa acum dr. TT, Tariceanu ? Au acceptat (citez) "setul de COLAJE si de filmulete conceput în laboratoarele PSD, acreditează ideea că tenismena Simona Halep, câștigătoare a turneului Roland Garros, ovaționată duminică pe Arena Națională de zeci de mii de bucureșteni, în special familii cu copii, ar fi fost, de fapt, cea huiduită și nu primarul general PSD Gabriela Firea, pentru că a încercat să confiște momentul de glorie al tenismenei."

IDENTIC, se procedeaza pe acest Sitte, de catre "CAMELEON", care FARA necesara PUDOARE, acreditand permanent "conceptul" ca, el poate sa minta cum respira, deoarece este IMUN ! "MIHAI 2" a declarat cu majuscule "PE AICI NU SE TRECE !"

Consecinta fireasca , MORALA, JURIDICA, sunt intrebarile:
1. daca am afirmat PERMENENT ca sunt un fan al Ordinii Constitutionale, DE CE se permite - fara pauza - incalcarile
delictuale ale art. 3 (1), (5) - Constitutia Roamaniei, art. 10 - Conventia Europeana a Drepturilor Omului ?
2. trebuie sa apelez la Justitia din Roamania pentru a se constata acest ADEVAR si DREPTUL meu de NU fi calomniat,
jignit amenintat, de catre "beneficiarul Revistei 22" - numit aici "MIHAI 2" ?
3. trebuie sa apelez la Instanta competenta din punct de vedere procedural penal, pentru a se constata si sanctiona actiunile
delictuale - CALOMNIE, AMENINTARE - extrem de grave, in forma continuta - comise de cel numit aici "MIHAI 2" , care
sub acest nickname, se considera IMUN, motiv pentru care trebuie sa invoc existenta art. 30 (8) - Constitutia Romaniei ?
Vicentio B. 2018-06-13
NU ESTE INTAMPLATOR

faptul ca, BIPEDUL "CAMELEON" apeleaza la numele Simonei Halep, in afirmatia format TROLL - CALOMNIE - AMENINTARE: "desi daca aia e fraza - eu sunt Halep". Personal, Trebuie sa recunosc ca eu sunt, de cel putin 3 ani, un FAN al "minunei din Romania",care se numeste Simona Halep. ACUM, Revista 22 publica astazi stirea, care pe mine m-a "pus la pamant".

"Operațiune PSD de manipulare națională pentru salvarea onoarei lui Firea. Sacrificată: Simona Halep
Un set de colaje și de filmulețe conceput în laboratoarele PSD, acreditează ideea că tenismena Simona Halep, câștigătoare a turneului Roland Garros, ovaționată duminică pe Arena Națională de zeci de mii de bucureșteni, în special familii cu copii, ar fi fost, de fapt, cea huiduită și nu primarul general PSD Gabriela Firea, pentru că a încercat să confiște momentul de glorie al tenismenei."

Daca revolta mea personala, este realmente coplesitoare, imi pot permite / se poate usor intelege, ce CATASTROFAL
efect a produs aceasta MEGA - MANIPILARE asupra Simonei, ce efecte pot produce in Lumea Tenisului si , evident, NU
NUMAI. In acest context de reala noua RUSINE - NATIONALA, se pune firesc intrebarea: CARE este "ROLUL" acestui
"MIHAI 2" pe acest Site, deoarece, si acesta isi pierde permanent ... FIREA ! La articolul EXCELENT semnat de Andrei
Cornea, din nou, sare "CAMELEONUL" cu o noua DIVERSIUNE, folosind si expresia "DOAMNE FERESTE". Asa afirma "CAMELEONUL - BIPED", care minte cum respira, de rupe pamantul, de inghaita apele, de indoaie barnele; folosind si acest Site conform rutinei TROLL, in sistem "Marlaniile lui Mirel Palada" (articol scris de Melania Cincea)

CONCRET
Iata ce spunea cel declarat si aici "ca beneficiar al Revistei 22"
MIHAI 2 la 2018-06-11
"Dar despre HANS au spus ceva cei de la Deutsche Stiren ?"
"Cica deja a intrat in regim de Aufvidersen "

"CAMELEONUL" a trecut la DIVERSIUNI si prin persiflarea/schimonosirea LIMBII GERMANE,
DUPA ce anterior, vreme de ani, a tot declarat "DNA este un GRANDIOS GESTAPO !";
"Gabriel Liiceanu sef de Gasca !"
"Gabriel Liiceanu a publicat spioni KGB !"
A asimulat Revista 22 cu "un cimitir, din care eu am deshumat afirmatiile lui", etc., etc., etc.

AICI "tanarul" cu apetit in EXCES pentru CALOMNIE si versus Ordinie Constitutionala,
s-a agatat cu ghiarele CAMELEONICE de POMUL VERDE als GDS,
pentru ca prin rotirea - specifica - independenta a achilor, schimbarea
culorii pielii, dupa imprejurari, sa poata vana in voie, evident, cu .. LIMBA !
Vaneaza, vaneaza, vaneaza cu LIMBA, isi roteste ochii, dar de evidenta
insolventa morala, NU doreste sa scape. MENTALITATE A3, PSD. COLAJE.

"CAMELEONUL" foloseste de mai multi, trei stelute ***, care NU stiu daca sunt de culoarea ROSIE;
dar reprezinta cu siguranta , "stelele verzi" , pe care le vede "MIHAI 2", atunci cand se loveste cu "capul" de
purul ADEVAR. Si atunci isi pierde .. FIREA, de care brusc se dezice, si o atribuie altora, recte mie, folosind insa
acelasi sistem : MINTE de indoaie barnele. Daca i-am atras atentia de persiflarea delictuala a Constitutiei, a
denaturarii delictuale a art. 10 din Conventia Drepturilor Omului, trece la AMENINTARI . Si toate acestea sunt
posibile, NUMAI datorita faptului ca, Andreea Pora, NU doreste sa se opuna la transformarea acestui Site intr-un
loc de acumulare ale apelor reziduale emanate de "CAMELEON"

Vicentio B. 2018-06-12
TROLL - DOVEDIT,
DIVERSIUNE, IMPOSTURA, CALOMNIE, INEPTIE,
acum si AMENUNTARE

Modul decent, obiectiv intr-o relatare, mai ales cand este vorba de a argumenta sintetizat COMPORTAMENTUL unor persoane, in special a celui care se considera IMUN prin folosirea nickname "MIHAI 2" , consta in etalarea propriilor formulari ale acelor persoane , recte ale acestuia. Insa
"CAMELEONUL" cu intentie DELICTUALA, contraataca in formatul mentionat: TROLL - DOVEDIT, DIVERSIUNE, IMPOSTURA, CALOMNIE, INEPTIE. De data aceasta a adaugat / a trecut la siAMENINTAREA CU MOARTEA !

CONCRET:
Este vizibil faptul ca, "IMUNUL" (asa cum s-a indus pe acest Site), ocoleste, de regula, TEMA de fond, care consta innecesara legatura LOGICA - MORALA cu articolul supus meditatiei cititorilor de catre Andreea Poara. Si de data aceasta “CAMELEONUL” perfuzeaza persoane, care sunt total straine temei : S.O. VANTU, UDREA, BICA, HANS KLEM, KIM JONG, MERKEL, JULIEN, TRUMP. In absolut TOATE comentariile acestui “MIHAI 2” – se constata existenta APETITULUI in EXCES, pentru a ceea ce se numeste TROLL.

Este rapid constatabil faptul ca, de data aceasta, AICI, ACUM, cel numit “MIHAI 2” a adaugat la comportamentul lui DELICTUAL privind CALOMNIA, infractiunea de AMENINTARE CU MOARTEA! (citat):

“Am ajuns practic singurul Dvs cititor , multumita , desigur si unei afectiuni pe care v-o port si care ma determina sa veghez asupra destinului Dvs de postac (si sa corectez cate ceva din multele momente de vadita deraiere). Deschid o paranteza pentru a reaminti de cazul acelui domn care a cazut cu multi ani
in urma de la etajul Hotelului Lido.” In contextul acestei AMENINTARI CU MOARTEA, faptuitorul “MIHAI 2” argumenteaza (citat):

“Asa si Dvs , in ultimul paragraf , intr-o singura fraza (desi daca aia e fraza - eu sunt Halep ) ati scris de doua ori ”DIN CONTRA” La examenul de Capacitate asta va aducea o imensa depunctare - se numeste REPETITIE SUPARARTOARE. Repetitia suparatoare este mama repetentiei.”

Trecand peste realitatea ca, “MIHAI 2” se exprima in forma (citat): “In camera fiind o singura cetateana, la fel de putin imbracate“, vizibil eliptica de acordul necesar, si fara a pune PUNCT dupa formularea
> de doua ori“ DIN CONTRA” <

este rapida verificarea si anume ca, “MIHAI 2”, cu intentie /vinovatie, A OMIS ceea ce eu am afirmat, NU intr-o singura FRAZA, asa cum perfuzeaza faptasul, CI in DOUA, si anume: Dupa prima fraza, incheiata prin cuvintele “..EXCES pentru TROLL in vizibilul format DELICTUAL, recte DIVERSIUNEA, CALOMNIA.” - urmeaza ceea ce se numeste “PUNCT”. Sugerez faptasului “MIHAI 2” sa i-a O LUPA sa verifice aceasta realitate, dupa care sa-si CEARA URGENT SCUZE, pentru CALOMNIA si AMENINTAREA transmise pe acest Site !
MIHAI 2 2018-06-13
// Deodata se auzi un TRAS. Acel TRAS fsese TRAS chiar de Goe // Acest fragment de text ilustreaza un caz de REPETITIE SUPARATOARE , iar exemplul apare in manualul de Limba si literatura romana pentru clasa a VII a , Editura Corint, 2009 , pag. 233.

Din cate se vede REPETITIA este SUPARATOARE chiar si atunci cand grafomanul pune un amarat de punct in mijlocul maclavaisului de cuvinte.

Bine, imi cer scuze ca nu am observat punctul dumitale.

Imi cer scuze si pentru bancul cu contra , care nu prea isi avea locul in paginile Revistei 22 , ci doar spus intre baieti, la berarie.
Desigur , Dvs nu ati bagat de seama aceasta nota cu adevarat stridenta a textului meu si v-ati grabit sa va victimizati precum MUZA Dvs , Madam Firea.

Din economia bancului cei cat de cat initiati in ale dragostei au inteles desigur ca numai o doamna precum cea din poveste putea sa comita asa ceva.

E adevarat ca in postarea pe care o criticati am marturisit ca nutresc un anumit sentiment cald fata de Dvs - totusi nu la acel tip de afetiune ma refeream.
Va doresc viata lunga. Si postari mai scurte.
Vicentio B. 2018-06-12
AN "ANALIST",

consacrat declara pilduitor, direct. "Doamna Pora, sa-l suspende pe Presedinte primesc.". Accentul este pus pe verbul "a primii", ca si cand daca NU "primea", procedura de SUSPENDARE, devenita AMENINTARE din partea lui Dragnea la adresa Presedintelui Romaniei, NU ar mai fi fost posibila. "ANALISTUL" in cauza, A UITAT esentialul si anume ca, actualul "NUMARUL 2" , va devenii "INTERIMAR NUMERUL 1", si din aceasta pozitie - visata de decenii - ar declansa DESTITUIRILE, incepand cu actuala SEFA a DNA ! Este foarte posibil, ca urmatorul destituit, dupa "reteta" - Toader & CCR - ar putea sa fie actualul Procuror General al Romaniei. Ce poate mai departe sa-i treaca prin CAP lui Tariceanu, este de presupus, mai ales ca el (Tariceanu) se comporta NUMAI in tandem cu Dragnea.

Asa ca, logica "analistului" vizibila si prin formularea "romanii sunt obligati sa tina minte ..", este realmente FALSA!
"ANALISTUL" se refera la "tot ce ni se intampla din 2016 incoace ", ceea ce denota ca, EL aici, "Nicolescu Marius" A UITAT TOTAL ce s-a intamplat si din Dec.'89 si pana in 2016.

Aceasta "LOGICA" este una din urmarile faptului ca, "ANALISTUL" in cauza, REFUZA sa puna mana pe Constitutia
Romaniei, si sa vada - asa sper - in baza caror articole din aceasta, actioneaza Dragnea & Co. La acest aspect
in substanta se "opreste" M.N. deoarece prin nenumarate comentarii trimise anterior VIA INTERNET, el ajunsese
la alta concluzie si anume: "parca suntem blestemati !".


Nicolescu Marius 2018-06-12
Doamnă Pora, să-l suspende pe Președinte primesc. Și să v-o spun de ce. Johannis va fi reconfirmat în urma referendumului. După reconfirmare românii sunt obligați să țină minte ce ni se tot întâmplă din 2016 încoace și să meargă la urne. Și dacă vor ține minte acest lucru vom avea un PSD la nivelului PMP. Pentru un timp îndelungat. Doar atât.
Vicentio B. 2018-06-12
DIN PACATE,

ca sa nu spun TERBIL DE INGRIJORATOR, contrar asteptarilor rezonabile, Andreea Pora NU face nicio referire percisa la GRAVITATEA situatiei generate de Quintet –ul, devenit specializat in mitinguri, ANTI – Ordine Constitutionala, vs. BUNE MORAVURI, Dragnea & Tariceanu & Dancila & Toader & Firea, in care SEFUL evident /recunoscut este “L’etat c’est moi”.

Atacurile CONCRETE pestilentiale, vulgare, triviale, amenintarile, calomniile la adresa
Justitiei / Magistratilor din Romania, Organismelor NATO, Uniunea Europeana, fapte care indeplinesc conditille unor precizate texte din CODUL PENAL, cu consecinte DEOSEBIT GRAVE, ale acestui “Quintet”, care au declansat un fel “Fukuschima”, evident “MADE IN Romania”, si care se considera cel putin un fel de varful Uhuru Peak din masivul Kilimangiaro, NU a gasit niciun fel de rezonanta – minimal sintetizata - la Andreea Pora. Despre realitatea ca recenta Decizie CCR - din motive strict juridice, poate /are o SOLUTIE JURIDICA – TACERE !

Evident, NU titlurile articolelor cu “sobolani”, “cadavre”, “sluga /slugi”, “Golan” etc., in cest sens,
reprezinta “reteta” necesara pentru a construi o BAZA MORALA, imperios necesara, cel putin
in contextul Declaratiilor GDS.

Din contra, se constata o prezentare in “SLALOM”, trecand “pe la toti si pe la toate”, care insa,
prilejuieste din nou, declaratului “beneficiar al Revistei 22” sa-si etaleze, fara minimala pudoare, retinere - motive de ordine constitutionala - apetitul in EXCES pentru TROLL in vizibilul in format DELICTUAL, recte DIVERSIUNEA, CALOMNIA. NU exista NICIO legatura in necesara substanta MORAL – UTILA; din contra o crassa persiflare a sensului art. 10 din Conventia Drepturilor Omului.

MIHAI 2 2018-06-12
Insailarile prea lungi de cuvinte fac din postarile Dvs o ciorba greu de digerat pentru orice persoana neantrenata.
Am ajuns practic singurul Dvs cititor , multumita , desigur si unei afectiuni pe care v-o port si care ma determina sa veghez asupra destinului Dvs de postac (si sa corectez cate ceva din multele momente de vadita deraiere).
Deschid o paranteza pentru a reaminti de cazul acelui domn care a cazut cu multi ani in urma
de la etajul Hotelului Lido.
Militia populara a impachetat repede cadavrul / care era nud / intr-o patura , iar apoi agentii au dat buzna in camera de unde cazuse tovarasul respectiv.
In camera fiind o singura cetateana, la fel de putin imbracate , iar cercul suspectilor reducandu-se
astfel drastic , un capitan a declansat primul interogatoriu luand-o pe individa la sigur:
// Ia zi , tovarasa , te vad destul de firava, cum ai reusit sa il catapultezi pe cetateanul - victim
peste balcon ? //
Iar femeia a raspuns // Cine eu ? Din contra ! //
Asa si Dvs , in ultimul paragraf , intr-o singura fraza (desi daca aia e fraza - eu sunt Halep ) ati scris
de doua ori ”DIN CONTRA”
La examenul de Capacitate asta va aducea o imensa depunctare - se numeste REPETITIE SUPARARTOARE.
Repetitia suparatoare este mama repetentiei.
MIHAI 2 2018-06-12
Insailarile prea lungi de cuvinte fac din postarile Dvs o ciorba greu de digerat pentru orice persoana neantrenata.
Am ajuns practic singurul Dvs cititor , multumita , desigur si unei afectiuni pe care v-o port si care ma determina sa veghez asupra destinului Dvs de postac (si sa corectez cate ceva din multele momente de vadita deraiere).
Deschid o paranteza pentru a reaminti de cazul acelui domn care a cazut cu multi ani in urma
de la etajul Hotelului Lido.
Militia populara a impachetat repede cadavrul / care era nud / intr-o patura , iar apoi agentii au dat buzna in camera de unde cazuse tovarasul respectiv.
In camera fiind o singura cetateana, la fel de putin imbracate , iar cercul suspectilor reducandu-se
astfel drastic , un capitan a declansat primul interogatoriu luand-o pe individa la sigur:
// Ia zi , tovarasa , te vad destul de firava, cum ai reusit sa il catapultezi pe cetateanul - victim
peste balcon ? //
Iar femeia a raspuns // Cine eu ? Din contra ! //
Asa si Dvs , in ultimul paragraf , intr-o singura fraza (desi daca aia e fraza - eu sunt Halep ) ati scris
de doua ori ”DIN CONTRA”
La examenul de Capacitate asta va aducea o imensa depunctare - se numeste REPETITIE SUPARARTOARE.
Repetitia suparatoare este mama repetentiei.
MIHAI 2 2018-06-12
Mie mi se pare ca nici ULTIMUL CUVANT rostit ieri de Tender si care atesta ca in timp ce Monica declansa iuresul reformei in justitie , banii de spagi se imparteau in mod egal , cate 500 de mii de Euro pentru fiecare din cei 8 membri ai retelei, nu pare chiar intamplator. Acecentul pus pe ideea de continuitate de la S O Vantu / 2005 pana la Udrea / 2014 tinde sa submineze fix mitul reformarii justitiei, iar rolul de vedeta omniprezenta a lui Bica si conexiunile ei cu serviciile care au propulsat-o peste tot pare menit sa intareasca povestea cu STATUL PARALEL. In fine intamplarea cu plecarea LA TANC a domnului Hans Klemm nu pica nici ea prea bine. Dragnea va incerca sa sugereze ca miscarea diplomatica i se datoreaza. Si cine ar putea paria ca nu este asa ? Din moment ce Trump nu se intelege cu Trudeau sau cu Merkel , dar e prietenos cu Kim , ce mare surpriza ar fi sa il simpatizeze mai degraba pe Liviu decat pe Klaus ori Julien ?
emil 2018-06-12
Mai mare pedeapsa decat sa fi o natie spurcata de golani nu exista.
Vicentio B. 2018-06-12
@emil. "Mai mare pedeapsa ....nu exista".
Intrebare: "pedapsa" din partea cui ?
Total 15 comments.
Recomandari
5743
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22