Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta, la RFI: Dragnea e disperat și panicat. În doi ani și jumătate a sabotat patru guverne
Dora Vulcan - - - -
2018-05-24
Actualitate Interna
0

Fostul premier Victor Ponta nu exclude la RFI ruperea coaliției PSD-ALDE de către formațiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu. ”Sper să se întâmple și pentru binele României”, a completat liderul formațiunii Pro România.

 

 

 Astfel de zvonuri au apărut în ultima vreme în contextul în care președintele ALDE își dorește să candideze la prezidențiale și mai ales după achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu în primă instanță pentru mărturie mincinoasă.

 

”Este posibil acest scenariu. Sper să se și întâmple pentru binele României și al democrației. Ce va face dl Tăriceanu trebuie să-l întrebați pe domnia sa”, a spus Victor Ponta la RFI.

 

Pe de altă parte, fostul premier îi răspunde lui Liviu Dragnea după atacul lansat de liderul PSD la adresa sa și a altui fost premier PSD.

 

”Dincolo de limbajul acesta care denotă din partea domnului Dragnea, în primul rând, faptul că e în panică, e speriat de ceva, domnul Dragnea a sabotat Guvernul meu, a sabotat și a făcut tot ce a putut ca Guvernul Cioloș să nu poată să guverneze bine. A dat jos în mod direct două Guverne, deci în ultimii doi ani și jumătate, din 5 guverne, 4 au fost sabotate și date jos de dl Dragnea pentru interesele sale personale și pentru că acele Guverne nu satifăceau interesele sale de bani, de afaceri și de protecție în fața legii”, a spus Victor Ponta.

 

Întrebat care ar fi temerile actualului președinte PSD și dacă printre ele se află și plecările recente din PSD, fostul premier a declarat: ”cu siguranță dosarele sale penale, dar și faptul că în PSD, din ce în ce mai mulți oameni nu pot fi cumpărați sau amenințați. Reacționează în felul în care l-ați văzut. Asta, până la urmă e un semn de disperare, ceea ce e bine”.

 

Liviu Dragnea a declarat la Antena 3 că doi foști premieri au o atitudine de șobolani și că nu vor strânge voturi pentru a trece de moțiunea de cenzură.

 

”Până la urmă nu se dărâmă casa de la un șobolan sau doi șobolani”, a spus Liviu Dragnea.

 

Liderul PSD a făcut referire la cei patru parlamentari care au plecat din PSD la Pro România și la moțiunea anunțată de PNL.

TAGS : ponta dragnea atac replica
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
3290
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22