Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFMitocăniile lui Mirel Palada
2018-05-16
18
Când nu „executa electric” ziarişti antiguvernamentali, gratula alegătorii antipesedişti. Apoi, schimbând partidul, a trecut la chestii mai dure: pumni în gura adversarului politic. Acum, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului României, dă dovadă de o nouă mojicie, numind patru figuri emblematice din spaţiul cultural şi din presă „perfuzişti”.

 

 

 

Ură şi bădărănie cât încape, într-un mesaj al lui Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului României. Mesaj căruia B1 TV i-a dat amploare, transformându-l în ştire de interes naţional. Referindu-se Gabriel Liiceanu, Andrei Pleşu, Mihai Şora și Cristian Tudor Popescu, pe care îi înfierează în stil proletar, punându-le numele înaintea prenumelui, îi numeşte „perfuzişti”. Mirel Palada, care crede că are pusă deoparte poţiunea tinereţii veşnice (tot un merit de-al său, probabil), consideră că are dreptul să le numere anii şi să îşi bată joc de vârsta lor – în ciuda căreia îşi permit, iată, să critice abuzurile Puterii şi să susţină proteste împotriva derapajelor acesteia .Mai rău, din ură faţă de aceste personalități publice, persiflează situaţia oamenilor care, pe un pat de spital, se agaţă de viaţă conectaţi la perfuzii. Iată mesajul lui integral:

 

Liiceanu Gabriel, n. 1942. Adică 75 de ani.

Pleșu Andrei Gabriel, n. 1948. Adică 69 de ani.

Popescu Cristian Tudor, n. 1956. Adică 61 de ani.

și, cireașa de pe tort,

Șora Mihai, n. 1916. Adică 101 ani.

Voi vă dați seama că toți rezistenții tefelei care vor moartea oamenilor știrbi fără bacalaureat sînt mânați în luptă de acești perfuziști?”.

 

Întrebarea este dacă, după acest derapaj al d-lui Palada, se va autosesiza Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării? Că în alte situaţii, unde nici nu ar fi fost cazul să intervină, colegiul CNCD a fost extrem de vigilent şi a reacţionat cu mult exces de zel. Cum a fost în cel al amendării preşedintelui Klaus Iohannis pentru afirmaţia „Niște penali fac o încercare disperată să atace și să discrediteze DNA”. O hotărâre pe care CNCD a luat-o fără argumente juridice, ci, se pare, doar pe antipatii politice.

 

Pentru reamintire, Mirel Palada – fostul purtător de cuvânt al Guvernului României (Guvernul Ponta), migrat în 2016 în PRU, alături de Bogdan Diaconu şi Sebastian Ghiţă – nu este la prima dovadă de bădărănie publică. În perioada sa social-democrată, când nu „executa electric” ziarişti antiguvernamentali, dl Palada mai gratula alegătorii antipesedişti: „Măi ticăloșilor, măi nemernicilor, măi antipesediștilor cretini, măi dobitocilor”. Sau jurnaliştii care criticau Puterea: „Mama lor de jegoşi: Realitatea TV, Hotnews, Gândul, Naşul.tv. Şi care or mai fi prin online, mulţi şi mărunţi şi bicisnici. Paştele mamii lor de ticăloşi…” Apoi, schimbând partidul – cu unul care nu e aşa timid ca PSD, cum afirma, la un moment dat, fostul lui şef, Victor Ponta, şi care „spune ceea ce gândim noi şi nu avem de curaj să spunem” – dl Palada trecuse la chestii mai dure: pumni în gura unui adversar politic, senatorul USR Mihai Goţiu, daţi în platoul unei televiziuni. 

 

Un şir de mitocănii, deci. Ale unui om care, la un moment dat, a fost imaginea Puterii executive a României…

 

 

TAGS : Mirel palada mitocanii liiceanu șora plesu CNCD guvern ponta rezist
Comentarii
Vicentio B. 2018-05-21
“CAMELEONUL” - “MIHAI 2”
sfideaza intentionat / impertinent ADEVARUL,
care deranjeaza sistemul lui similar “Marlaniile lui Mirel Palada”

CONCRET:
Astfel comentam articolul semnat de Melania Cincea
“Avea Iohannis alternative reale la Dăncilă?”
Vicentio B. 2018-01-20

“O analiza corecta , deschisa si necesara. Aceasta este realitatea, care NU poate fi contrazisa, daca s-ar folosi acelasi mod decent de etalare al argumentelor, precum o face, de regula, Melania Cincea.

Articolul ar trebui citit si de cel numit Silviu Manastire, aflat in postura de MANIPULATOR la B1,
care a folosit si recenta acceaptare a Presedintelui Johanis intr-un mod realmente jignitor pentru meseria de jurnalist, asa cum crede EL ca ar fi.

Acest asa numit jurnalist de investigatii, cultiva prin emisiunea numita "dosar de politician", un limbaj rudimentar, brutal, agresiv aflat EXCLUSIV in slujba manipularii celor care se numesc TELESPECTATORI

Personal, si cred ca NU sunt sigurul, mi-as dori sa o vad pe Dna. Melania Cincea intr-o emisiune TV la B1, pentru a se arata publicului, cum se exprima argumentat un jurnalist de BUNA - CREDINTA, asa cum o percep eu pe autoarea articolului de mai sus, pe care o rog sa-mi primeasca, acum la inceput de 2018, urarile sincere de succes in profesiunea aleasa. “

Vicentio B. 2018-05-21
“CAMELEONUL” BIPED
filozof la .. drumul mare

Din cate stiu, exista in Romania un Institut de Cercetare al calitatii vietii.Este foarte posibil ca acest Institut sa dispuna de date certe cu privire la influenta PIB / cap de locuitor, cheltuielile sociale/pe cap de locuitor asupra caracterelor umane.

Din cate se cunoaste, Romania – din pacate - ocupa penultimul loc in EU , ultima fiind Bulgaria,
in ceea ce priveste cei doi indicatori. Cred ca asa, printre altele, se explica si “Mitocaniile lui Mirel Palada”, si cele in format similar al lui “MIHAI 2”. “CAMELEONUL BIPED” – asa cum se poate simplu constata:

• NU a raspuns / a ocolit exeplificarea solicitata de mine, ceea ce e regula de REA – CREDINTA;
• DAR induce acealsi gen de informatii FALSE in contextual notiunilor, care se regasesc in definitiile
oficiale cu privire la CALOMNIE, AROGANTA, CINISM, INEPTII, IMPOSTURA, MITOCANIE,
IMPERTINENTA, BADARANIE, adica “calitatiile” de care se folosesc anumite “SERVICII” in a
genera/initia, intretine a ceea ce se numeste succinct DIVERSIUNE.
• EL, CAMELEONUL a numit “DNA – UN GRANDIOS GESTAPO";
• EL, CAMELEONUL l-a acuzat pe Gabriel Liiceanu ca, “publica sioni KGB”
• EL, CAMELEONUL l-a elogiat pe Mazare – refugiat politic in Madagaskar – ca fiind “UN EROU”
• El, CAMELEONUL a denigrat permanent pe Monica Macovei;
• EL, CAMELEONUL, l-a acuzat pe Gabriel Liiceanu ca “sef de gasca”
• El, CAMELEONUL, s-a adresat in mod rudimentar/zeflemist la adresa Judecatorului Danilet;
• EL, CAMELEONUL, s-a adresat in mod rudimentar /zeflemist la adresa Judecatoarei CCR –
Livia Stanticiu, etc. etc.
• EL, CAMELEONUL stie ca, cu toate “calitatile mentale” de care dispune,
NU a reusit NICIO “exceptie de neconstitutienalitate”, ceace NU este cazul meu, din contra;
• EL, CAMELEONUL stie ca NU a REUSIT sa-mi raspunda la intrebarea precisa
“ce inseamna Justizsylogism”- Consecintele ANTI - Morala si ANTI - LOGICA se vad;
• EL, CAMELEONUL NU a reusit / de regula a ocolit sa exepmlfice CONCRET afirmatiile lui
realmente intentionat CRAS - MINCINOASE.

Reamintesc “CAMELEONULUI” – expresia din franceza: “il fout avoir une bonne mémoire pour bien mentir`` - Se stie ca, « CINE MINTE, si FURA « Asa cum am mai mentionat « CAMELEONUL » este un exempul de « acoperit dar …NU suficint». Explicatia "NU suficient" ar putea consta in lipsa de fonduri pentru cei care NU AU MEMORIE BUNA si atunci dispun de RUTINA : IMPORIVIZEAZA in sistemul « Mitocaniile lui Mirel Palada »

PS.
Si cu alte prilejuri am atentionat pe «CAMELEON » sa puna mana pe Constitutia Romanie si sa repete in fiecare zi : « Desteapta-te Romane ! « Se vede ca NU o face! Are alte "preocupari". Se scalda zinic
in apele reziduale epurate de sitemul "Mitocaniile lui Mirel Palada"

Vicentio B. 2018-05-19
Stimata Doamna Melania Cincea,

este vizibila, verificabila situatia existenta si anume ca, Revista 22 este folosita INTENS de catre "UNII" - specializati in sistemul similar "Mitocaniile lui Palada" - asociind acestui FLAGEL NATIONAL fomulari, care sunt destinate zonei numite DIVERSIUNE / ABRUTIZARE.

In acest context, recte al folosirii repetate in format RUTINA a DIVERSIUNII, CALOMNIILOR, dar si in spiritul declaratiilor GDS, rog accesibila verificare, confirmarea sau infirmarea situatiei si anume DACA, celebrul filozof austriac Lutwig Wittgenstein (1889 – 1951), "a fost – la initiativa personala a lui Stalin - SPION KGB si infiltrat ca professor la Cambrige", asa cum sustine numitul “MIHAI 2”, ca AUTO - declarat “beneficiar al Revistei 22”, in acuzatiile proprii transmise direct si indirect, in mod repetat pe acest Site, dlui. Gabriel Liiceanu in forma acuzativa : " de ce publici spioni KGB filozofule ?!"
MIHAI 2 2018-05-20
Mare atentie la mesajele toxice ale lui VB. A fost suficient sa o ating cu numai O FLOARE - recunosc, destul de meplacut mirositpare - pe iubita sa ideologica - si omul s-a dezlantuit asa cum face ori de cate ori i se pare ca vreun lider PSD e in primejdie. Si va rog sa verificati - nu am criticat modul nedemocratic in care Firea conduce Bucurestiul spre prapastie , ignorand vocile de bun sint si cu accente fermecatoare ale consilierilor USR. Nici nu m-am referit la bizara actiune a Primaritei Ciumei Rosii de a DE PRIVATIZA - ba chiar de a NATIONALIZA toata suprastructura serviciilor care graviteaza in jurul Primariei Bucuresti pentru a le redistribui lui Palada si altei clientele pesediste. Nu ! Stiam ca sta la panda si pur si simplu nu am avut curaj sa spun aceste adevaruri despre MAFIA FIREA. Eu sarmanul de mine am facut doar o referire gingasa la lipsa de performanta a madamei in materie de deszapezire. Mai precis am comis o comparatie care suna cam asa SURPRINS CA FIREA DE CATRE PRIMA ZAPADA. Atat.
Iar personajul s-a dezlantuit cu postari kilometrice si replici nesarate in care imi aduce acuzatii despre alte fapte ale mele , pe care nu-i vorba le-am comis - dar ce legatura au cu subiectul PALADA si cu subiectul subsecvent FIREA ? . Mi-e si jena sa redau asertiunile pentru a nu ma face indirect omplice al lui la propaganda insidioasa pe care o practica - parca nu in favoarea Romaniei, nici a UE , nici a SUA sau NATO - deci cum o dau omul aduce servicii neplatite Rusiei sau Chinei sau ambelor. Neplatite se prezuma desi e greu de crezut ca omul lucreaza ca intern pentru ambii angajatori comunisti existenti pe piata.***
O anumita SIMILARITATE ar trebui sa va dea de gandit. Exact ca Dancila si Dragnea care folosesc in scopul lor infractional visul legitim al Israelului de a inghesui amabasadele la Jerusalim , Vicentio B se foloseste de adevarurile aspre , dar totusi adevaruri sustinute adesea de mine si pe care viata le confirma din ce in ce mai limpede - foloseste acele adevaruri doar pentru a o proteja pe Edila Impostoare. Asta este // Scoala Antenei 3 // cat cuprinde.. Totusi e nu cer cenzurarea lui. Sa fie lasat in continuare sa se dea singur in vileag pana ce se va strange suficient material de urmarire penala de catre serviciil
Vicentio B. 2018-05-19
@ "CAMELEONUL"
care si-a declarat pe Site-ul Rev. 22 afinitatile in Format A3 fata de ex- Primarul Constantei,
REFUGIAT politic in Madagaskar, considerandul- l pe acesta "un erou", si fata de dr. TT, in momentul cand este confruntat cu ADEVARUL verificabil, isi urmeaza SERIA CALOMNIILOR, completandu-le acum tip "Mitocaniile lui Palada". Divagatiile tip DIVERSIUNE / AROGANTA, CINISM, INEPTII, IMPOSTURA / LASITATE, IMPERTINENTA, etc., etc., in acelasi sens, sunt STANDARD - tip "MIHAI 2"

Eu nu mi-am permis fata de "CAMELEON" persoana II -a singular, si NICI un fel de injurii,
calomnii. El o face in stilul tipic "Mitocaniile lui Pada". Cand am transmis obiceiurile alfanumericului de tip DIVERSIUNE, am folosit / citat - de REGULA - NUMAI propriile lui
formulari, asa cum am procedat si de aceasta data. Asa cum se stie, CAMELEONUL -

vaneaza cu LIMBA,
isi schimba, dupa imprejurari, CULOAREA
se agata de locul ales cu GHIARELE.

Pe asemenea insusiri ale reptilei, se bazeaza si anumite SEVICII. Asa se explica, printre altele, cum si-a permis "CAMELEONUL" sa califice DNA - drept un "grandios GESTAPO, sa acuze pe Gabriel Liiceanu "de ce publici spioni KGB folozofule", "gasca lui Liiceanu", etc., etc.

Ca atare, solicit AICI:
sa CITEZE "CAMELEONUL" - BIPED, data si cuvintele mele, din care rezulta afirmatiile facute "eu il faceam HULIGAN , iar dumneata il laudai". Recomand "CAMELEONULUI" sa se exprime DECENT si OBIECTIV, sa foloseasca pers. II -a singular, fata de primarul locului unde i-a fost integistrat locul de nastere. Deocamdata atat.
MIHAI 2 2018-05-20
Taticu, oricine se uita pe cronologia postarilor vede ca dupa ce EU am dat o inalta apreciere articolului si l-am acuzat pe PALADA ca citez are / obrazul gros// matale ai venit iute iute cu o alta postare a mea mult mai veche si m-ai acuzat de nu stiu ce dfiversionism , desi si in postarea exhumata fusesem la fel de dur, ba chiar mai dur cu PALADA despre care am spus ca este , citez iar // HULIGAN// . Meritam deci mai degraba un cuvant de lauda pentru consecventa cu care il urmaresc pe Palada in scopul reprimarii lui. Dar tu, bade, ai arata ca ma urmaresti pe mine in scop de reprimare si din context oricine a inteles ca nu ti sunt dragi Mihai 2 si Adevarul ci Palada si Pllaton , un filosof care sigur nu alucrat pentru Stalin. Doar pentru ca nu a avut prilejul.aspect de care s-a tinut seama cand l-au publicat la Humanitas.
Banuiesc ca Palada nu ti-e la fel de drag ca Firea , dar afectiunea si filopesedismul iti emana din fiecare vorba.
Si te rog la persoana intai, a doua si atreia, atat singular cat si plural --- nu mai ii amesteca in acesta ciorba pe domnul Liiceanu sau DNA ul ca inca nu i-au facut nimic lui Madam Pandele sa tte ofuskezi si pe dansii. Ce e al lor e oricum pus deoparte.
gigi 2018-05-18
palada e doar un bolnav psihic caruia i s-a dat prea multa importanta. O nulitate cu tupeu, un psihopat extrem de nesimtit.
Liviu din Timisoara 2018-05-20
Da, numai ca are drept la microfon, in politica. Au mai fost cazuri ...
Vicentio B. 2018-05-18
"CAMELEONUL"
prezent la ..."datorie"

DE REGULA una este TEMA pusa in discutie, alta, "pe langa" induce / perfuzeaza alfanumericul "MIHAI 2". In absolut toate "opiniile" acestuia via Internet, asociaza ALTE NUME., dependet de interesele stil DIVERSIUNE , format A 3. Iata ce declara acelasi "MIHAI 2" cu privire la acelasi numit Mirel Palada, pe acest Seit la 2018-03-08

"Dupa bataia administrata in direct la B1tv, unui senator mare si de regula atipit al USR ului Mirel Palada a fost , pe drept cuvant, pus la zidul infamiei de catre floarea cea vestita. Nici macar Doamna Palada , mama huliganului, nu mai spera atunci ca fiul ei ar mai putea intra in gratzii. Uite ca totusi noi nu vrem moartea pacatosului , ci doar idreptarea lui. A fost suficient ca MIREL sa scrie un sondaj naspa despre PSD ca toata lumea sa il ierte si sa-i ofere cirese. Singura melamurire ar fi legata de inflexibilitatea doamnei Macovei care s-a suparat pana la demisie din cauza promovarii lui Ponta prin Parlamentul European. Desi cand spui Ponta spui Palada ,"

Ce legatura are "Madam Firea" , "MOROMETII" , "Lucian Mandruta" , Andrei Gheorghe" in stilul cinic, zeflemist indus de alfanumeric cu "Mitocaniile lui Mirela Palada", poate avea o anumita "explicatie", ce se regaseste in abrutizarea "Made in Romania"
MIHAI 2 2018-05-18
Pai vad ca l-am facut pe Palada huligan si in postarea mai veche. Eu il faceam HULIGAN , iar dumneata il laudai . ce te mai miri ca obraznicul indrazneste sa il insulte chiar si pe Maestru Liiceanu care stii ce filosof a publicat *** Un spion KGB - asa pari cand incerci sa faci demascari. Probabil ca intr-o buna zi o sa-ti vezi visul cu ochii si se va institui cenzura anti MIHAI 2 in forumul 22 , dar pna atunci e inca libertate si voi continua sa scriu asa cum imi place *** Inteleg ca dumneata ai dificultati majore in a te concentra pe texte care contin propozitii mai lungi. de trei cuvinte. Pai atunci de ce iti permiti sa vorbesti critic despre ABRUTIZARE . Mai bine ia de copiaza pentru dosarul meu de cadre ce iti spun acum ca e fundamental si expresiv - Slabiciunea dumitale de minte nu ma intereseaza dar mizez ca sunt mai multi de acelasi nivel pe care revarsarea mea de vorbe ii ameteste . In felul acesta pot insera linistit formulari care in esentza ii face pulbere pe toti propagandistii fenomenului rezistent. Ce ? Este crezi putin lucru ca azi am facut sa treaca cu bine o rautaciune la adresa crucisatorului care e cu mult peste ce a zis Palada ? Pana te gandesti la ce crucisator ma refer uite si prestidigitatia care scoate prostii din sarite - Cetatene, nu sti ca TREBUIE SA O URASTI PE FIREA ? De ce ii iei apararea , comunistoidule, cand eu reamintesc ca nu deszapezeste ? *** Cat priveste Morometii - ce te deranjeaza ca anunt odata in plus subiectul care va fi dat la BAC ? Prin Germania o astfel de divulgare ar fi considerata probabil o forma de faruda. Dar la noi nu este cazul pentru ca o sa vezi ca jumatate vor pica si asa la romana.desi de azi incolo stiu de la mine subiectul E clar ca nu ii ajuta bibilica , deci de ce sa fie creditati ca mantuitori ai viitorului Romaniei ? Uite-te la mine - tot incerc sa iti spun ceva interesant si coerent , desi capacitatea de cuprindere iti e ca la inceputul centenarului - PE AICI NU SE TRECE !
MIHAI 2 2018-05-18
Ca sa fim corecti trebuie spus ca mai intai REZISTENTII au facut parada de faptul ca ei sunt FRUMOSI , LIBERI si mai ales TINERI. corolarul find satanizarea PENSIONARILOR. A se vedea de exemplu zambetul jucaus dispretuitor pe care il abordeaza Lucian Mandrutza cand se refera la pensionari - ca si cum postasul cu talonul nu ar fi la doi pasi si de poarta lui.
Simbolistica simplutza si rudimentara TINERETE = COMPETENTZA SOCIALA , PROFESIONALA si POLITICA are valoarea ei propagandistica , dar are si unele taisuri neconvenabile. De pilda cand generatia 17 / 18 ani e testata national la matematica si mai mul de jumateate ia nota 4 , desi altminteri sunt toti IT isti in devenire.
Sau acum in iunie cand stim cu totii ca iar o sa le dea MOROMETII si cu toate acestea vor fi la fel de nepregatiti si de surprinsi ca Madam Firea la prima zapada.
In plus unul cu obrazul mai gros , ca Palada , va specula si fisura logica a prezentei unor venerabili printre atat de tinerii protestatari. Mitocania atinge apogeul cand il include in lista pe Cristian Tudor Poescu care nu are nici pe departe varsta celorlati trei. Sa il faci pe unul //perfuzist// batandu-ti astfel joc de lupta eroica pe care o duce zi de zi pentru a-si infrange degradrea biologica - asta este o super mitocanie. Nu e mai putin adevarat ca . la randul sau CTP nu e chiar un maestru al menuetului jurnalistic. De pilda l-a declarat pe Andrei Gheorghe UN DESHEU al presei - intr-o vreme cand nu stia ca Andrei ii va fi coleg de baricada și obiect de sanctificare.
Vicentio B. 2018-05-18
MIREL P. este un "VIRUS", care paralizeaza bunul simt, abrutizeaza.
S-a dezvoltat si se dezvolta intr-un anumit "mediu de cultura"
"Succesul" lui pestilential nu-i apartine !
Este "meritul" celor care - l suporta.
Remarca celui care intreaba " Doamna Cincea, ce rost are sa va irositi timpul scriind despre gunoaie?! " - este emblematica "Made in Romania"
emil 2018-05-17
Degeaba traiti daca pretindeti maniere la toti rahatii dintr-o hazna.
Isoscel 2018-05-17
Acest Palad nu este singur ! Cine vrea sa se convinga sa citeasca articolele lui Ion Cristoiu din evz ! Si "maestrul", (ma) mosul care aduce pe lume pui vii de gaina s-a aratat incomodat ca mai exista (social activ) filosoful si scriitorul Mihai Sora ! Iar limbajul lui utecila nu este cu mult mai salbru decat al lui Palada, mai alres cand este vorba de Presedinte,sotia acestuia sau de Sefa DNA, de care ceapistul de la Gagesti este de-a-dreptul obsedat ! Si am putea continua cu Plesoianu, Nicolae etc etc
BASCA 2018-05-17
Mirel asta e bolnav,aici vorbim de patologie,circarul razgaiat si pretios putea fi foarte bine procuror comunist,comandant de lagar sau securist,el e chintesenta acestor lucruri transpusa dincoace de 89.La batranete va fi tot atat de viguros in bicepsi pe cat este Visinescu.
Filbert 2018-05-16
Doamna Cincea, ce rost are sa va irositi timpul scriind despre gunoaie?!
Mihai G 2018-05-17
pentru ca da bine sa spui truisme ca sa-ti slujesti stapanii.
o ocazie excelenta pentru care nu risti nimic si ai doar de castigat in fata lor
Liviu din Timisoara 2018-05-17
Pentru ca acest Palada este exponentul unei intregi categorii de oameni , exponentul unui mod de gandire. Este forma penalizabila a mediocritatii. Pe acest gen de indivizi s-a ridicat sistemul fascist in Italia, sistemul neonazist in Germania
( confiscat si perfectionat de hitlerism ) si sistemul bolsevic peste tot unde a ajuns "ideologia maselor " : toti niste rudimentari ajunsi la putere.
Total 18 comments.
Recomandari
5826
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22