Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Maziliri:Dobre, nici secretar de stat, nici purtător de cuvânt; Rădulescu „Mitralieră” out
Laurentiu Gheorghe - - - -
2018-04-16
Actualitate Interna
2

Adrian Dobre și-a dat demisia din funcția de purtător de cuvânt al PSD și de secretar de stat, lui Cătălin Rădulescu „Mitralieră” i-a fost retras sprijinul politic, iar Ovidiu Iane nu mai este președinte al PSD diaspora, a anunțat luni liderul PSD, Liviu Dragnea, la finalul ședinței CEx PSD.

 

 

Adrian Dobre a fost numit purtător de cuvânt al PSD în februarie 2017. El era și secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

Liderul PSD a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor privind motivele demisiei lui Adrian Dobre, argumentând că nu este „purtătorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt”.

 

De asemenea, Dragnea a anunțat că în ședința de luni a conducerii partidului i-a fost retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu. „PSD Argeș a prezentat hotărârea organizației de retragere a sprijinului politic pentru Rădulescu. Conducerea PSD a luat act și a validat hotărârea”, a mai spus liderul PSD.

 

Organizația județeană i-a retras sprijinul politic după pozițiile critice la adresa conducerii ale lui Rădulescu în contextul Congresului PSD, atunci deputatul spunând că alegerile pentru posturile de conducere au fost o „farsă”.

 

Dragnea a mai anunțat și că Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora.

TAGS : psd catalin radulescu adrian dobre ovidiu iane cex demisie. congres psd sprijin politic
Comentarii
Alexandrina Rada 2018-04-16
Maximus, asteptam si randul tau! O sa ai de unde sa cazi.
EC I. SMARANDESCU 2018-04-16
constat ca social democratia este LAPTELE BATUT AL COMUNISMULUI asa cu a spus marele filozof TUTEA acest A DOBRE ERA un bunpurtator de cuvint al psd
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2464
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22