Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Șeful forțelor aliate în Europa, critic cu contraofensiva americană față de pericolul rusesc
Dora Vulcan - - - -
2018-03-09
International
1

Comandantul suprem al Fortelor Aliate in Europa a spus că Rusia face mult rău țărilor NATO prin campania sa online de difuzare a informatiilor false, iar agentiile guvernamentale americane nu se coordoneaza suficient pentru a-si proteja tara de amenintarea cibernetica reprezentata de Moscova, transmite AFP.

 

 

 "Nu cred ca exista o unitate eficace a agentiilor noastre, cu energia si concentrarea pe care le-am putea pretinde", a explicat Curtis Scaparrotti, in fata Comisiei fortelor armate a Senatului american, scrie ziare.com. 

 

"Rusia desfasoara o campanie de destabilizare pentru a schimba ordinea internationala, a distruge NATO si a submina leadership-ul american in lume. Pe mare, pe sol, in aer, in fiecare domeniu - sa o spunem cinstit -, fortele armate ruse, care nu inceteaza sa se modernizeze, actioneaza la un nivel inedit dupa Razboiul Rece", a mai spus Scaparrotti.

 

In ianuarie anul trecut, agentiile de informatii americane au publicat un raport conform caruia presedintele Vladimir Putin s-a aflat in spatele amestecului rus in alegerile prezidentiale din SUA din 2016.

 

In luna februarie anul acesta, Washingtonul a pus oficial sub acuzare 13 cetateni rusi, printre care si un apropiat al presedintelui Vladimir Putin, pentru ca au favorizat in 2016 candidatura actualului lider de la Casa Alba.

TAGS : sua rusia atac cibernetic agentii americane ineficienta
Comentarii
?????? 2018-03-12
Încă o ocazie pentru politicieni de a reduce cheltuielile militare ?
Total 1 comments.
Mai multe din International
1506
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22