Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Andreea Cosma, chemată de Carmen Dan la minister după ce i-a cerut public ajutorul
Dora Vulcan - - - -
2018-02-20
Actualitate Interna
1

Ministrul de Interne Carmen Dan a chemat-o marți pe Andreea Cosma, deputat PSD la sediul ministerului după ce politicianul social-democrat, parte activă într-un scandal declașat împreună cu fratele său împotriva DNA, a făcut luni un apel public către ministrul Carmen Dan, căreia i-a cerut ajutorul.

 

 

 

 "Am fost chemată astăzi la ora 10 de către doamna ministru Carmen Dan. Ieri am făcut un apel public către doamna ministru pentru că am primit mesaje de ameninţare. În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor. Doamna ministru a reacţionat prompt şi m-a îndrumat către IGPR, unde să fac o plângere. Astăzi am să depun plângerea la IGPR, care e competentă să facă cercetări", a declarat Andreea Cosma într-o intervenţie prin telefon la România TV.

 

Andreea Cosma a citit luni seară, la Antena3  câteva dintre mesajele de amenințare pe care le-a primit.

 

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Andreea Cosma anunța că a depus plângere penală împotriva fostului procuror DNA, Mircea Negulescu, zis și „Portocală”.

 

„Am formulat o plângere penală împotriva lui Negulescu şi a procurorilor care au desfăşurat ancheta asupra mea. Am cerut daune morale şi materiale. Plângerea a fost depusă procurorului general, Augustin Lazăr. Sunt peste 20 de mii de acte notariale ridicate. Peste un milion de documente au fost ridicate", a declarat Andreea Cosma.  

TAGS : guvern psd dancila ministru interne carmen dan andreea cosma
Comentarii
Isoscel 2018-02-20
Daca nu ar fi asa de urata, as putea crede ca a tentat pe cineva ca femeie. Dar asa, poate doar banii ei sa-i fi vrut si poate acte notariuale false prin care cu siguranta au fost furate case si alte bunuri ale unor oameni (batrani) fara aparare. Am ridicat si m-am uitat din nou la poza:este inspaimantatore !!
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
9376
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22