Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Toaletare antiprotest: Crengile copacilor de la PSD in care se urcau protestatarii, taiate
E.B. - - - -
2018-01-12
Actualitate Interna
0

La inceputul saptamanii in fata sediului PSD din Bucuresti au avut loc altercatii intre protestatari si jandarmi, iar un barbat s-a urcat intr-un copac pentru a scapa de autoritati, dupa cum afirma el.

 

  

Povestea parea ca s-a terminat dupa ce protestatarul a fost luat de jandarmi si dus in duba, dar nu a fost asa.

 

Miercuri, pe Facebook, au aparut imagini cu pomii din fata sediului PSD, in care se observa ca fusesera toaletati de curand, mai exact li s-au taiat crengile.

Reprezentantii institutiei sustin ca Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Apararii le-a cerut inca din noiembrie 2017 sa se ocupe de toaletarea copacilor pentru oganizarea...Zilei Nationala a Romaniei. Ceea ce ne face sa ne intrebam Ziua Nationala din 2017 sau cea din 2018?


Raspunsul integral al Administratiei Domeniului Public Sector 1, conform ziare.com:


"Administratia Domeniului Public Sector 1, in calitate de unitate contractanta, efectueaza lucrari de toaletare (reducere) arbori in baza avizelor emise de Primaria Municipiului Bucuresti - Directia Generala Dezvoltare Urbana - Directia de Mediu - la solicitarea persoanelor fizice/juridice.

 

Prin adresa cu nr. 16674/24.11.2017, Ministerul Apararii Nationale - Statul Major al Apararii a solicitat institutiei noastre sprijin, potrivit domeniului de competenta, cu privire la organizarea Zilei Nationale a Romanei. Cu aceasta ocazie, Serviciul Spatii Verzi a inceput toaletarea (reducerea) arborilor din aliniamentul de pe Soseaua Pavel D. Kiseleff".

 

TAGS : primaria firea copaci psd protestatari jandarmi
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2175
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22