Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Carmen Dan se lupta din greu cu limba romana. Fara succes. Scrie ca a fost „supprefect“
E.B. - - - -
2018-01-12
Actualitate Interna
3

În declaraţia de interese din 2012, Carmen Dan, ministrul de Interne, în acea vreme subprefectul judeţului Teleorman, a scris că ocupă funcţia de „supprefect”.

 

 

Iar greşeala este fără echivoc, după cum vedeţi mai jos. Carmen Dan, în prezent ministru de Interne, a reuşit, în declaraţia de interese din 2012 să inventeze o nouă funcţie, cea de „supprefect“, cu toate că aceasta era numită în funcţia de „subprefect“, arată Adevărul.

 

Ministrul de Interne nu e la prima greşeală de exprimare. Carmen Dan a ajuns să fie ironizată chiar şi în rândul subordonaţilor ei. În urmă cu două zile ministrul de Interne a avut o nouă exprimare nefericită: „Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră, date aseară de purtătorul de cuvânt al Poliţiei“, declara Carmen Dan.

 

Greşeala sa a fost repede taxată. „«Până acum am decât informaţiile pe care le cunoaşteţi şi dumneavoastră». Cât de ruşinos!!! Ministru de interne în 2018 şi vorbeşte ca tanti de la tarabă care îţi vinde «decât» mere. Doamna ministru este aceeaşi care a zis «pronume», în loc de prenume“, a scris poliţistul Marian Godină, pe contul de Facebook

 

Carmen Dan se află în mijlocul unei dispute politice, după ce premierul Mihai Tudose, adică şeful ei direct, a declarat că aşteaptă demisia ei. Pe de altă parte, Carmen Dan a subliniat că doar Comitetul Executiv al PSD poate decide o eventuală demisie a sa.

TAGS : carmen dan tudose greseala limba roana gafam declaratie interese
Comentarii
Radu 2018-01-12
Chestia asta chiar nu trebuie să ne mire. Doar Carmen Dan, fostă secretară la școala din Videle (are în comun cu Ministerul de Interne cam cât are și Dragnea cu fizica particulelor sub-atomice) este tot aleasă numai pentru loialitatea ei față de stăpân și nu pentru competența și cultura ei. Altfell, toți oamenii lui Dragnea, aduși prin guvern și Parlament sunt la fel: proști și răi. De cele mai multe ori și hoți. Așa că nu vă mai mirați că această Carmen Dan, cu studii făcute nu se știe unde (probabil, studii medii, 10 clase, o fi luat și bac-ul pe la 40 de ani) scrie „supprefect”. Decât să stai în post, în vârful parului, Madamdan, mai bine ți-ai da demmyssia.
!! 2018-01-12
Cum s-o fi descurcat la Videle, unde postul de secretar de scoala, ii cerea sa compuna si sa scrie numeroase cereri/ informari catre diverse persoane sau institutii?!
Isoscel 2018-01-12
Imi cer scuze pentru ipoteza mea, dar daca tot mi-a venit, o sa o scriu ! Cred ca doamna minsitru a vrut sa scrie ca d-sa a fost supt-prefect !
Total 3 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
4629
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22