Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Tudose, inaintea CEx: Oricind imi cere partidul demisionez. Dragnea se agata de Shhaideh
I.M. - - - -
2017-10-12
Actualitate Interna
0

Inaintea sedintei Comitetului Executiv in care se decide daca va fi sau nu remaniere, premierul Mihai Tudose a declarat ca este dispus sa demisioneze ”oricind imi cere partidul”.

 

 

"Oricând îmi cere partidul demisionez", au fost singurele declaraţii făcute de premier la intrarea în sediul PSD. El a fost întrebat dacă este dispus să demisioneze în cazul în care nu este acceptată remanierea miniştrilor propuşi de el.

 

Comitetul Executiv (CEx) al PSD ar fi trebuit sa inceapa la ora 17.00, dar sedinta a fost aminata, desi membrii CEx au sosit in sediul din Kiseleff, deoarece mai are loc o ultima discutie intre Dragnea, Tudose si Shhaideh, transmite Digi 24.

 

Informatia ca premierul va demisiona prinde consistenta dupa ce se pare ca Dragnea a dat dispozitie ca votul pentru remaniabili sa fie individual si nu pentru o lista. Adica, se va vota separat pentru fiecare persoana propusa de Tudose pentru remaniere, situatie in care ”penalele”Shhaideh si Plumb vor scapa, iar premierul ar putea sa-si dea demisia.

TAGS : tudose dragnea shhaideh remaniere
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1249
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22