Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Neacșu, secretarul general al PSD: Ieșirea de la guvernare nu e un scenariu pentru PSD
E.B. - - - -
2017-10-12
Actualitate Interna
0

Marian Neacșu, secretarul general al PSD, a declarat, joi, a declarat, joi, că în ședința Consiliului Executiv al PSD vor fi "discuții foarte serioase" asupra căii pe care partidul trebuie să o urmeze, precizând că ieșirea de guvernare nu e un scenariu actual pentru PSD

 

 

"În momentul acesta nu e nicio decizie luată. Vor fi discuții foarte serioase și foarte aplicate în CExN asupra căii partidul trebuie să o urmeze", a spus Neacșu la sediul PSD înainte de ședință.

 

Întrebat dacă ieșirea de la guvernare e un scenariu actual în PSD, Neacșu a negat. "Nu, nu este un scenariu în PSD. Evident că în funcție de decizia pe care o luăm aici vom vedea ce este de făcut", a susținut acesta, conform Agerpres.

 

În opinia sa, nu este cazul unei noi moțiuni de cenzură împotriva Guvernului, dar a admis că demisia prim-ministrului este "o posibilitate luată în calcul" după declarațiile publice ale premierului Tudose

 

"Din câte am înțeles din ceea ce a declarat până acum în spațiul public, este și această posibilitate de luat în calcul. (...) Eu cred că trebuie să tratăm această problemă cu foarte mult calm și cu foarte multă responsabilitate", a adăugat Marian Neacșu.

 

Referitor la mesajul transmis de președintele Iohannis joi, Neașcu a spus că șeful statului "a remarcat faptul că PSD a câștigat alegerile în urmă cu un an de zile, alegeri câștigate în mod legitim, și în mod normal, premierul, dacă se va pune problema în acest fel, ar trebui să fie tot de la PSD".

 

"Pentru PSD în acest moment, ca totdeauna până acum, mai importantă este stabilitatea țării, programul de guvernare și ceea ce ne-am angajat să facem. (...)Cred că la lucrul acesta e bine să reflecteze și domnul prim ministru. Dacă se menține ideea unei demisii în continuare, bineînțeles că aceasta poate să ducă la instabilitate", a conchis Marian Neacșu. 

TAGS : PSD Guvern Marian Neacsu sedinta scenariu putere
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
965
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22