Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Pleșoianu vrea «capul» trădătorilor din PSD şi îl acuză pe Tudose că-i omul lui Iohannis
E.B. - - - -
2017-10-12
Actualitate Interna
1

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a trimis joi o scrisoare Comitetului Executiv Național al PSD în care face o serie de acuzații și afirmă că, dacă "miniștrii penali" demisionează, este doar pentru că "i-a împins Tudose către această decizie".

 

Pleşoianu a postat dorinţele sale şi pe pagina sa de Facebook.

 

A doua scrisoare către CEx

 

Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniștrilor "PENALI", să meargă apoi în fața oamenilor și să își explice TRĂDAREA! Eu, unul, vreau să știu numele oricărui membru CEx care aleargă pe același culoar cu Trinomul KKK (Klaus, Klemm, Kovesi)! Vreau să văd cine are CURAJUL de a lupta azi pentru o Declarație de Independență a PSD față de Noua Securitate și cine vrea, dimpotrivă, capitularea PSD! Cine își respectă propriul electorat și cine vrea ca PSD să devină USR 2! Repet: azi e momentul adevărului - Declarație de Independență sau Ziua MARII RUȘINI a PSD!, scrie Pleşoianu pe Facebook.

 

Având în vedere că premierul Tudose s-a poziționat ca șef de pluton al Propagandei Trinomului KKK (Klaus, Klemm, Kovesi), folosind exact clișeul #STALINIST "PENALII" (...) având în vedere că are TUPEUL INFINIT de a ne vorbi despre "percepțiile Bruxelles-ului" în condițiile în care Bruxelles-ul a tras apa în 2012 după votul a 7,4 MILIOANE de români, am o singură concluzie: acei membri ai Comitetului Executiv PSD care au de gând să ceară remanierea unor miniștri pe motiv că au spus Iohannis și Tudose că sunt "PENALI" - să meargă în fața electoratului astfel TRĂDAT și să spună cum au votat! Ba chiar îndemn MILIOANELE de români care au votat PSD să-și întrebe reprezentanții din Cex dacă au votat pentru plecarea "PENALILOR". Asta ca să știe cu toții foarte clar cine i-a TRĂDAT!


P.S. Nu merge nici cu "soluția elegantă" a demisiilor miniștrilor "PENALI". Dacă demisionează, e DOAR pentru că i-a împins TUDOSE către această decizie, cu acordul TACIT al partidului! (..)
 

 

P.P.S. Reiau aici și prima scrisoare către CEx:

 

Scrisoare către Comitetul Executiv PSD

 

12 octombrie 2017 - Declarație de Independență sau Ziua Marii RUȘINI PSD!

 

Domnul premier este azi premier tocmai pentru că românii, în marea lor majoritate, nu s-au dus după fentele Trinomului KKK (Klaus-Klemm-Kovesi)! Deși Trinomul și aparatul său de #propagandă i-au certat pe români și le-au spus că nu trebuie să voteze "PENALI", aceștia au înțeles foarte bine manipularea ieftină și au acordat PSD un VOT covârșitor. Clișeul #STALINIST folosit obsesiv ("PENALII") nu numai că nu a funcționat, dar i-a determinat pe oameni să fie și mai hotărâți, atât la locale, cât și la parlamentare. Cei mai mulți dintre români au priceput că este vorba despre o manevră penibilă a Noii Securități. Iar VOTUL masiv din decembrie a reprezentat ADEVĂRATUL PROTEST! Un protest împotriva ABUZURILOR, un protest împotriva STATULUI PARALEL, un protest împotriva celor ...

 

TAGS : Plesoianu PSD Tudose tradatori penali CEx Iohannis
Comentarii
leon 2017-10-12
Rahatul asta cu ochi chiar merita mediatizat?
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1949
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22