Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Franţa: Un atacator cu un cuţit a ucis două femei şi a rănit alte două în gara din Marsilia
Dora Vulcan - - - -
2017-10-01
International
0

Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mortal un trecător şi a rănit un altul, care ulterior a decedat. Presa locală spune că agresorul a strigat "Allah e mare!" înainte de atac. Forţele de ordine au intervenit şi l-au împuşcat mortal pe atacator în apropierea unei gări.

Ads by google

 

 

 

Conform ministrului de interne Gérard Collomb, victimele agresorului sunt două femei. Agresorul ar fi strigat 'Allah Akbar', conform unei surse apropiate anchetei. Una dintre femeile ucise are gatul taiat iar cealalta a fost injunghiata in abdomen, a declarat pentru Reuters o sursa din politia franceza. Parchetul deschide o anchetă antiteroristă.

 

 

 Ancheta a fost deschisă pentru 'asasinate în relație cu o acțiune teroristă' și 'tentativă de asasinat asupra unei persoane depozitare a autorității publice', a comunicat Parchetul, citat de Agerpres.

 

 


 

Atacatorul a fost împușcat mortal de militari din cadrul operațiunii antiteroriste Sentinelle, a precizat procurorul Republicii, Xavier Tarabeux. 

 Poliția le-a cerut locuitorilor Marsiliei să evite zona gării Saint-Charles, unde în cursul după-amiezii se desfășura o importantă operațiune. 


 

 

 

 
Agresorul ar fi strigat 'Allah Akbar', conform unei surse apropiate anchetei, care are în vedere pista teroristă. 
 

TAGS : franta gara marsilia atac terorist femei ucise
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
1701
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.