Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea le cere profesorilor să nu se revolte şi, din nou, dă vina pe greaua moştenire
E.B. - - - -
2017-09-13
Actualitate Interna
1

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților şi lider al PSD, a comentat anunțatele proteste ale cadrelor didactice.

 

 

Dragnea a fost întrebat de jurnaliști, miercuri, la Parlament, cum comentează faptul că profesorii vor salarii mai mari și au anunțat proteste.

 

"E bine să îl întrebați pe prim-ministru. Mi-a spus și mie premierul că a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă cu mai mulți lideri de sindicat și aș vrea să vă dea el explicații. Deocamdată mă abțin, discutăm de niște măriri de salarii care deja s-au realizat. De asemenea, cred că ar fi bine să fim puțin mai responsabili, pentru că este vorba de cât poate duce această țară. Toți ne-am dori probabil ca într-un singur an să reparăm toate nedreptățile și toate inechitățile din ultimii 20 și ceva de ani.

 

Nu se poate și atunci trebuie să avem o abordare responsabilă, să le îndreptăm etapizat, în așa fel încât bugetul să susțină, să nu se pună în pericol echilibrul macroeconomic, dar în același timp și oamenii să simtă aceste măriri de salarii, pentru că dacă sunt gesturi bruște, este o bucurie de o zi, după care ajungem în situațiile în care s-au mai întâmplat în România, când se obțineau niște drepturi, niște măriri și imediat apărea suspendarea actului normativ și ele nu mai operau", a declarat Dragnea, conform Agerpres

 

TAGS : Dragnea proteste profesori salarii greaua mostenire educatie
Comentarii
Marius Nicolescu 2017-09-14
Pana cand vom tolera metoda acestor sarlatani ce invoca "greaua mostenire "? Mie, unuia, mi s-a facut facut lehamite.
Total 1 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1697
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22