Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Mister în privinţa audierii lui Grindeanu la DNA: «Am spus adevărul», declară fostul premier
E.B. - - - -
2017-09-13
Actualitate Interna
0

Sorin Grindeanu a fost audiat, miercuri, la DNA timp de mai bine de trei ore, la ieşire el spunându-le jurnaliştilor că a dat declaraţii în calitate de martor .

 
 

 

Fostul premier a refuzat însă să precizeze în ce dosar. El a afirmat că le-a spus procurorilor adevărul şi ceea ce ştia.

 

"Aşa cum v-am spus, sunt lucruri pe care pot să le declar şi altele pe care nu pot să le declar. Nu vreau şi nu pot să dau amănunte din acest dosar. (...) Eu cred că am fost clar - calitatea mea este cea de martor, amănunte din dosar nu pot să comunic (...) Am spus adevărul şi ceea ce ştiam eu", a răspuns Grindeanu la întrebările insistente ale jurnaliştilor legate obiectul dosarului în care a fost audiat, conform News.ro.
 

El a lăsat să se înţeleagă că audierea sa nu are legătură cu perioada în care era viceprimar şi cu dosarul DNA privind imobilele din Timişoara, în care sunt acuzaţi primarul Nicolae Robu şi fostul edil Gheorghe Ciuhandu, afirmând din nou că el nu are nicio implicare în acest caz pentru că nu a avut, ca viceprimar, atribuţii în domeniul patrimoniului oraşului.

 

 

Sorin Grindeanu le-a vorbit însă jurnaliştilor despre dorinţa sa de a fi reprimit în PSD, partid din care a făcut parte încă din 1996 şi a spus că aşteaptă să fie judecată contestaţia sa faţă de excluderea din PSD.

 

Sorin Grindeanu a ajuns la DNA în jurul orei 12.00. Surse judiciare  că fostul premier ar avea calitatea de martor într-un dosar de corupţie. 

 

TAGS : Grindeanu premier DNA martor dosar adevarul presa intrebari
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1101
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22