Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta: Dragnea anunţă în fiecare zi câte o gogoaşă doar ca să arate că el e şeful
E.B. - - - -
2017-07-17
Actualitate Interna
0

Liviu Dragnea a devenit o ţină pentru Victor Ponta. Îl ironizează din nou. De data asta, spune Ponta, are speranţa că liderul PSD va renunţa să anunţe în fiecare zi, de la partid, câte ”o gogoaşă”, doar pentru a arăta că el este şeful.

 

Ma bucur ca ratiunea a castigat si nu se schimba sistemul de impozitare - sper ca Premierul Tudose sa "ingroape" si cealalta traznaie numita "impozitul pe gospodarie"!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativa si de un ANAF nepolitizat care sa combata evaziunea fiscala, screi Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Mai sper sa terminam cu acest sistem care face numai rau unei bune guvernari - Dragnea anunta in fiecare zi de la Partid cate o gogoasa umflata ca sa arate ca el e "Seful" si Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpira sa o respinga cat mai delicat ca sa nu se supere prea tare!

 

O guvernare eficienta se face doar cu autoritatea Prim Ministrului acceptata si respectata, cu masuri economico- fiscale stabile si predictibile si cu ministri pusi pe criterii de competenta (nu de slugarnicie fata de "Seful Suprem" sau de apartenenta la TelDrum sau CJ Teleorman)!, conchide Ponta.

TAGS : Ponta Dragnea ironie gogoasa seful PSD partid Tudose Grindeanu
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1398
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.