Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea dă undă verde pentru schimbarea şefului Fiscului:am cerut analiza activităţii ANAF
Dora Vulcan - - - -
2017-07-17
Actualitate Interna
0

Dragnea i-a cerut premierului Tudose “sa analizeze foarte atent activitatea ANAF-ului”. El spune că nu este nemultumit de activitatea Fiscului, ci doar că nu este "fericit" cu ea. Înainte de plecarea de la Palatul Victoria, Grindeanu a spus că-l sfătuieşte pe Tudose să schimbe conducerea ANAF.

 

 

”Nu este o evaluare. Este a doua informare pe care o face premierul și unii miniștri. Concluziile sunt bune, lucrează în continuare pentru că au mult de recuperat. Eu i-am cerut premierului să monitorizeze foarte atent și cu maximă rigoare activitatea ANAF-ului și ne-a asigurat că așa va face.

 

 

De asemenea, ne-a explicat că impozitul pe cifra de afaceri ar fi produs efecte bune într-o anumită măsură, dar ar fi afectat companiile din România care plătesc și muncesc corect (...) Trebuie văzut cu foarte multă atenție cum facem ca profitul real înregistrat de anumite companii în România să fie impozitat corect aici în România.

 

 

Am discutat cu premierul și despre creșterea gradului de colectare și l-am rugat să facă o analiză foarte atentă a activității ANAF și să ia măsurile necesare (...) I-am spus să ia orice măsură necesară pentru a eficientiza activitatea ANAF”, a declarat Liviu Dragnea.

TAGS : anaf dragnea schimbare conducere
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1577
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.