Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea o amenință pe Kovesi: singurele mele ”arme” împotriva ei sunt PSD și Parlamentul
I.G - - - -
2017-07-14
Actualitate Interna
1

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat, vineri, anchetele DNA privind afacerile Tel Drum, spunând că el este "ţinta" şefei DNA Laura Codruţa Kovesi, care ar vrea să îl ancheteze pe el "şi dacă plouă". Întrebat ce "arme" are pentru a se lupta cu aceste presupuse atacuri, Dragnea a afirmat că nu are decât "partidul şi Parlamentul".

 

"Ştiţi ceva, mă aştept să fiu audiat de doamna Kovesi pentru orice se întâmplă în ţara asta. Şi dacă plouă. Nu cred că mai e vreun secret pentru cineva că sunt ţinta acestei doamne de foarte mult timp. N-am nicio legătură cu Tel Drum", a spus Dragnea. El a afirmat că anchetele Rise Project au pornit cu informaţii din DNA, care au fost folosite să justifice apoi anchete DNA.

 

"Nu cred că mai e cineva copil care să creadă că anchetele făcute de diverse site-uri au fost ca rezultat al cercetării acelor site-uri", a spus Dragnea. Liderul PSD a fost întrebat ce arme are pentru a se "lupta" cu aceste presupuse atacuri la adresa sa. "Ce arme, că n-am pistoale? N-am decât partidul şi Parlamentul, atât", a spus social-democratul.

 

DNA s-a sesizat din oficiu, luni, într-un nou dosar penal în care a fost începută urmărirea penală "in rem" pentru infracţiuni asmilate corupţiei, "în legătură cu alte aspecte" conţinute în investigaţia jurnalistică publicată joi de Rise Project. 

 

Adrian Ionuţ Gâdea, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării şi fost preşedinte al CJ Teleorman, este urmărit penal, fiind acuzat că, ajutat de Mircea Dumitrescu, fost administrator public al judeţului Teleorman, a încheiat ilegal trei contracte cu o firmă şi cu o persoană pentru închirierea de părţi din insula Belina şi braţul Pavel al fluviului Dunărea, pentru creşterea peştelui pentru pescuit sportiv şi agrement, arată DNA. Contractele au fost încheiate pe 10 ani, la preţuri de 1.900 lei pentru un hectar pe an, 2.792 lei pe lună şi 3.988 lei pe lună.

TAGS : dragnea kovesi psd parlament dna dise project teleorman tel drum belina cj
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
nic 2017-07-16
Nu uita penalule, ca parlamentul e al Romaniei si nu al tau, iar nemernicii care-s in el au jurat credinta tarii nu lui dracnea!!!!! Eu sper ca nici pzd-ul nu mai e la picioarele tale, nu de alta dar prea ai pus piciorul pe gatul tarii si-i sufoci pe toti cu nemerniciile tale!!!
Total 1 comments.
10842
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.