Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Arhiva SIPA nu mai este supravegheată din noiembrie 2007 de firma cu care avea contract
Dora Vulcan - - - -
2017-05-19
Actualitate Interna
0

A două revizie s-a realizat în noiembrie 2007, iar, ulterior, nu au mai existat relații contractuale pentru gestionarea sistemului în cauză între ANP și RA RASIROM, se scrie într-un răspuns remis presei de firma care a asigurat supravegherea arhivei SIPA.

 

 

 

 

 

 „În februarie 2007, RA RASIROM a încheiat cu Administrația Națională a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiției un contract de mentenanță a sistemului implementat în 2005. Potrivit contractului, executantul se obligă la efectuarea a două revizii pe an și a intervențiilor accidentale solicitate de beneficiar. Administrarea sistemului, stocarea și ștergerea înregistrărilor a revenit exclusiv beneficiarului. După semnarea contractului, în martie 2007, RA RASIROM a realizat activitaţi de verificare a sistemului şi depanare a echipamentelor cu defecţiuni. Următoarea intervenție a fost realizată la solicitarea ANP transmisă în luna septembrie 2007, ocazie în care au fost remediate defecțiunile constatate și a fost realizată prima revizie prevăzută de contract. A două revizie s-a realizat în noiembrie 2007, iar, ulterior, nu au mai existat relații contractuale pentru gestionarea sistemului în cauză. RA RASIROM a luat la cunostinţă despre existența unor disfuncții ale sistemului când a fost notificată oficial de beneficiar. La momentul intervențiilor nu au comunicate angajaților RA RASIROM aspecte legate de perioada de nefuncționare a echipamentelor defecte”, susține RASIROM într-un răspuns oficial pentru Antena 3.

 

 

 

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a precizat la începutul săptămânii că nu a avut nicio implicare în gestionarea arhivei SIPA, ci doar a asigurat antiefracţie locaţia cu sisteme clasice.

TAGS : sipa arhiva supraveghere mentenanta rasirom
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
2607
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22