Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Eugen Tomac cere demisia ministrului Sănătăţii: Liviu Drangea să-şi asume eşecul
E.B. - - - -
2017-05-19
Actualitate Interna
0

Eugen Tomac, preşedintele executiv al PMP, cere demisia urgentă a ministrului Sănătăţii, Florian Bodog, el arătând că ”a nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetenţă şi/sau ignoranţă”.

 

DEMISIA!
 

"Vom construi spitale noi. Românii se vor trata în țară în condiții sigure, la fel ca în Occident. Vom mări bugetul Ministerului Sănătății". Cu acestea și multe alte lozinci a defilat PSD în campanie. La doar jumătate de an de la alegerile parlamentare, toate au fost aruncate la coșul promisiunilor electorale, scrie Eugen Tomac pe pagina sa de Facebook

 

Pentru PSD e mai important circul. În loc să se ocupe de problemele reale ale cetățenilor, ei creează comisii care să facă valuri pentru nimic. România nu avea nevoie de o comisie de anchetă pentru a-l umili din nou pe Geoană. Ce a fost în 2009 nu mai poate schimba cu nimic viața de zi cu zi a românilor.


În schimb, ar fi fost mult mai necesară o comisie care să ancheteze de ce ne mor copii în spitale nevaccinați. Aceasta este prioritatea României, nu circul de prost gust generat de Dragnea.

 

Urmăresc șocat cum ministrul Sănătății ne vorbește despre proceduri și evaluări, în timp ce ființe nevinovate mor din cauza corupției și a incompetenței din sănătate.

 

Ministrul Bodog trebuie să demisioneze de urgență. A nu fi în stare să iei decizii imediate pentru a debloca o criză denotă incompetență și/sau ignoranță. Prin urmare, trebuie să pleci, iar Dragnea să-și asume acest eșec cu consecințe dramatice, conchide Tomac pe pagina sa de Facebook
 

 

 

TAGS : ministrul Sanatatii Bodog PMP Eugen Tomac demisia incopetenta ignoranta
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1210
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.