Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Un autoturism a intrat în pietoni în Times Square. Șoferul a fost arestat. Un mort și 10 răniți
Dora Vulcan - - - -
2017-05-18
International
0

Alertă de securitate la New York. O maşină a intrat în plin în pietonii aflaţi pe o stradă din apropierea celebrei pieţe Time Square. Din primele informaţii, cel puţin un om a murit. Șoferul era sub influența alcoolului sau drogurilor. Nu pare să fie un atac terorist.

 

 

 

 

 

Alţi 20 primesc îngrijiri medicale anunţă departamentul de poliţie din New York. Cei care au asistat la incident spun că manevrele şoferului păreau mai degrabă întenţionate şi nu ar fi vorba despre un accident. Conducătorul autoturismului a fost reţinut şi este interogat la această oră. Poliţia locală anunţă că şoferul era băut sau sub influenţa drogurilor în momentul incidentului. Tot oficialii anunţă că în acest moment, incidentul nu este tratat ca unul terorist.

 

 

 

19 35. Bilanțul furnizat de poliția din New York: un mort și 20 de răniți. 

Polițiștii mai precizează că nu este vorba despre un atac teriorist.

 

19.30.  13 răniți, potrivit celor mai recente informații publicate de presa americană. Alte surse media vorbesc de până la 26 de răniți.

 

Potrivit poliției, șoferul era „sub influență” (DUI - driving under influence), dar  nu precizează dacă este vorba despre alcool sau despre droguri.Martori citați de Sky News spun că acțiunile șoferului păreau intenționate.

 

19.15. Cel puțin o persoană a murit și alte 10 sunt rănite, potrivit Reuters.

View image on Twitter

 

Accesul a fost blocat în clădirile în vecinătatea cărora s-a petrecut incidentul. 

@gb__ UPDATE: Driver is under arrest after driving into pedestrians in Times Square in Manhattan, car is on fire pic.twitter.com/Dc5EYAkGbJ

View image on TwitterView image on Twitter

Times Square este cea mai cunoscută piață din New York și unul dintre cele mai aglomerate locuri din metropola americană. Este destinația principală a turiștilor care ajung la New York.

TAGS : sua incident times square autoturism multime
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
3519
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.