Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Udrea susține că a refuzat o înregistrare de 10000€ cu un procuror care forța denunțarea sa
Dora Vulcan - - - -
2017-05-18
Actualitate Interna
0

Elena Udrea a făcut plângere la Parchet după ce a primit informații că un martor a fost determinat de procurorii DNA să susțină anumite lucruri împotriva sa.

 

 

 

 „E un demers foarte serios. Plângerea pe care eu am făcut-o este chiar un demers important și în contextul în care vorbim despre înregistrări care arată modul în care se derulează anchetele și cum se implică procurori, cred ca e foarte credibil ceea ce mi s-a întâmplat zilele trecute”, a spus Elena Udrea, joi, la Antena 3.

 

 

„Presupun că este vorba de un domn, cel care mi-a transmis date foarte credibile și începuturi de dovezi cum că ar deține o înregistrere a unei convorbiri dintre procurori într-un dosar care mă vizează din care reiese că a fost determinat un martor să susțină anumite lucruri împotriva mea”, a mai spus ea.

 

 

 

„Eu nu pot să fac anchetă paralelă. Sunt un simplu cetățean. Am apelat la Parchetul General și am indicat mijloacele de probă pentru situație pe care o invoc și cred că ancheta va putea duce la aflarea devărului în situația aceasta”, a adăugat Elena Udrea.

 

 

 

Elena Udrea a dezvăluit că i s-au cerut 10.000 de euro pentru a i se pune la dispoziție înregistrarea respectivă.

TAGS : elena udrea plangere parchet denunt inregistrare
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
5063
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.