Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Președintele Klaus Iohannis respinge posibilitatea fraudării prezidențialelor din 2009
Dora Vulcan - - - -
2017-05-18
Actualitate Interna
1

Iohannis a respins joi posibilitatea ca alegerile prezidentiale din 2009 să fi fost fraudate. El spune că înființarea unei comisii parlamentare de investigații este un exercitiu democratic dar crede că parlamentarii, fără succes în demersurile zilnice, cauta temeiuri pentru a se face interesanți.

 

 

 

 

 

 ” Nu, nu cred ca alegerile au fost fraudate, cum nici alte alegeri nu au fost fraudate, dar este un exercitiu democratic. Am participat atunci la campania electorala, nu mi s-a parut ca s-au petrecut lucruri care nu au fost in regula", a spus Klaus Iohannis întrebat dacă crede că alegerile din 2009 ar fi fost fraudate.

 

Intrebat cum comenteaza intalnirea de la Oprea acasa: "Nu comentez deloc, eu nu am fost in acest cerc intern care s-a intalnit si prin urmare nu am ce comenta. Eu cred ca aceste lucruri vor fi lamurite de cei din acea comise parlamentara".

 

Intrebat despre obligativitatea ca toate persoanele sa vina in fata Comisiei, Iohannis a spus ca adevarul trebuie aflat, insa legea specifica deja care persoane sunt obligate sa se si prezinte.

 

"Eu cred ca este bine sa lamurim aceste lucruri, daca tot am facut o comisie, insa, obligativitatea, anumite pot fi obligate prin lege sa participe. Altii, care nu pot fi obligati, pot face declaratii daca considera ca ajuta in demersul gasirii adevarului, sigur", a spus el.

 

"La noi, parlamentarii, si in general politicienii, daca nu prea au succes in demersurile de zi cu zi si uzuale gasesc tot felul de temeiuri pentru a se face interesanti si cred ca asa putem sa explicam si aceasta comisie", a mai spus Iohannis.

TAGS : cotroceni iohannis comisie ancheta parlamentara alegeri 2009
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
gica 2017-05-19
Ce era la gura voastra daca Basescu se pronunta pe un subiect ce este obiectul cercetarii penale la Parchetul General? Ipocrizia naste monstri!
Total 1 comments.
3548
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.