Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Iohannis dezminte că ar fi fost la vânătoare cu Trump Jr.:”îmi plac animalele, dar vii”
Dora Vulcan - - - -
2017-05-18
Actualitate Interna
0

Presedintele Klaus Iohannis a dezmințit joi informația că ar fi fost la vânătoare cu Donald Trump Jr. El a spus că nu practică vânătoarea pentru că ii plac animalele vii.

 

 

 

 

 

 "Nu este nimic adevarat. Si oricum eu nu merg la vanatoare, mie imi plac animalele, dar vii", a declarat Iohannis, intrebat daca este adevarat ca s-a intalnit cu fiul presedintelui SUA si a mers la vanatoare cu acesta in Romania. 

 

 

Trump Jr. se află de luni în România, într-o vacanță de vânătoare. Ambasada SUA a refuzat să comenteze ”călătoriile în interes personal" ale cetățenilor americani, după ce jurnaliștii au încercat să obțină informații detaliate despre durata vizitei lui Trump Jr. în România.

 

 


Fiul cel mare al președintelui american, Donald Trump Jr, în vârstă de 39 de ani, a venit luni în România, cu o cursă privată care a aterizat la București, de unde a plecat direct către Giurgiu, la un domeniu privat recunoscut de pasionații de vânătoare pentru calitatea trofeelor. În această perioadă, pe acest domeniu se pot vâna legal căprioare și mistreți. 

 

 


Donald Trump Jr. este cel mai mare dintre cei cinci fii ai președintelui SUA. El a preluat frâiele imperiului de afaceri al tatălui său, după ce acesta a devenit președinte. Potrivit Forbes, afacerile controlate de Donald Trump Jr. se ridică la 3,5 miliarde de dolari. El a intrat în afacerea de familiei în 2001. A fost mult timp vicepreședinte executiv pentru dezvoltare și achiziții. Este licențiat în finanțe și afaceri imobiliare la Universitatea din Pennsylvania. 

 

 

 

Trump Jr. este un personaj controversat din cauza stilului său de viață. Pasiunea lui pentru vânătoare i-a adus critici acerbe din toată lumea, cu atât mai mult cu cât postează pe rețelele de socializare fotografii cu animalele ucise.

 

TAGS : cotroceni iohannis trump jr vanatoare dezmintire
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
4474
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.