Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Noaptea Muzeelor 2017, eveniment de succes european
- - - -
2017-05-18
Cultura
0

2017 / 05 / 20

Europa dedică anul acesta seara de sâmbătă, 20 mai, muzeelor şi culturii, iar mii de instituţii de pe continent îşi deschid porţile vizitatorilor până la ceas târziu de noapte. România se alătură din nou cu sute de muzee, parteneri şi evenimente aşa că vă invităm pe toţi să ne bucurăm împreună de ce ne va oferi Noaptea Muzeelor 2017. 

Iniţiată de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa şi patronată în prezent de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea muzeelor este un eveniment de succes european desfăşurat la nivel internaţional şi aflat anul acesta la a 13-a ediţie. 

Mii de muzee şi instituţii culturale din 37 de ţări europene îşi aprind luminile şi îşi deschid porţile în aceeaşi noapte. Milioane de europeni sărbătoresc cultura ieşind pe străzi în aceeaşi noapte, însoţiţi de prieteni şi familii.

În România evenimentul este organizat de către Reţeaua Naţională a Muzeelor, membră în conducerea celei mai mari reţele pan-europene a muzeelor Network of European Museum Organisations.

Toate informaţiile despre activităţile #NoapteaMuzeelor2017 sunt disponibile pe website-ul evenimentului:www.noapteamuzeelor.ro.

 

Harta ediţiei poate fi descărcată în format digital aici.

TAGS :
Mai multe din Cultura
Comentarii
Total 0 comments.
886
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.