Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


La conducera ASF, Dragnea in vrea pe Leonardo Badea in locul lui Misu Negritoiu
E.B. - - - -
2017-05-16
Actualitate Interna
0

Deputatul Leonardo Badea ar putea deveni succesorul lui Misu Negritoiu la conducerea ASF, cu sustinerea social-democratilor.

 

 

Anuntul ca PSD il va propune pe Leonardo Badea a fost facut, luni, la Alexandria, de catre presedintele partidului, Liviu Dragnea, conform ziare.com.

 

In cazul in care Parlamentul il va desemna in aceasta functie, Leonardo Badea va trebui sa renunte la mandatul de deputat.

 

In varsta de 42 de ani, Leonardo Badea este presedintele Comisiei de Buget-Finante din Camera Deputatilor. El se afla la al doilea mandat de parlamentar, in legislatura precedenta fiind membru al Senatului. Iar anterior a fost consilier judetean la Dambovita.

 

A absolvit Academia de Stiinte Economice in 1997 si a obtinut in 2005 titlul de doctor in domeniul contabilitatii.

 

Detine certificate de absolvire de la Colegiul National de Aparare (2007), Colegiul National de Afaceri Interne (2007), Colegiul National de Informatii (2009), Institutul Diplomatic Roman (2011). A fost, timp de 8 ani, pana in 2010, presedinte al TSD Dambovita, dupa care a devenit secretar executiv al PSD Dambovita.

 

In perioada 1998 - 2002 a fost membru al Consiliului Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Valahia, intre 2000 si 2004 a fost consilier judetean la Dambovita, in perioada 2002 - 2007 a fost secretar stiintific al Consiliului Facultatii de Stiinte Economice a Universitatii Valahia, apoi, timp de 4 ani, a fost decan al aceleiasi facultati si apoi prorector.

 

Contactat de Mediafax, Leonardo Badea a spus ca nu a avut o discutie cu presedintele PSD pe aceasta tema si ca va face declaratii abia dupa ce va vorbi cu Liviu Dragnea.

 

Plenul reunit al Parlamentului l-a revocat pe Misu Negritoiu, joi, din functia de presedinte al ASF.

 

Negritoiu spusese, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu intelege motivele pentru care se doreste revocarea sa din functie, iar o decizie in acest sens "este ilegala si contestabila", el preferand sa iasa "scos de politicieni, decat de DNA".

TAGS : Dragnea Parlament Misu Negritoiu ASF Leonardo Badea discutie liderul PSD
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1305
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.