Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Kovesi, întâlnire cu ambasadorul Sloveniei la Bucureşti, după capturarea lui Ghiţă
E.B. - - - -
2017-04-21
Actualitate Interna
0

Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef al DNA, s-a întâlnit cu ambasadorul Sloveniei la Bucureşti, Mihael Zupančič.

 
 
  

Discuţia dintre cei doi a fost pe tema lupta anticorupţie din România, dar, probabil, s-a vorbit şi despre colaborarea între autorităţi în cazul Sebastian Ghiţă.

 

Ambasadorul Mihael Zupančič a avut o întrevedere cu Laura Codruta Kovesi, procuror-şef DNA. Interlocutorii au discutat diferite aspecte legate de starea luptei împotriva corupţiei şi despre eventualele modificări ale legislaţiei penale. Ambasadorul Zupančič a lăudat contribuţia admirabilă a DNA în lupta împotriva corupţiei, flagel care periclitează economia României şi siguranţa socială a cetăţenilor ei. Ambasadorul a subliniat îngijorarea cu care Ambasada Republicii Slovenia urmăreşte discursul folosit în presa din România împotriva reprezentanţilor instituţiilor-cheie, responsabile pentru statul de drept, se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei Sloveniei la Bucureşti.
 

Întâlnirea a avut loc în contextul în care autorităţile din Slovenia au furnizat date în ceea ce îl priveşte pe Sebastian Ghiţă, în privinţa identităţii false a acestuia.

 

TAGS : Kovesi DNA ambasador Slovenia intalnire Ghita acte false
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1975
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22