Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Liderul interimar al PNL cere detalii despre vacanța exotică a lui Liviu Dragnea
Dora Vulcan - - - -
2017-04-20
Actualitate Interna
0

Presedintele interimar al PNL Raluca Turcan consideră că "ar merita" sa se stie mai multe detalii despre vacanța de Paște a lui Liviu Dragnea, care a costat 15.000 euro. Turcan face o paralelă cu vacanța lui Victor Ponta în Dubai, pe când era prim-ministru, cu Sebastian Ghiță.

 

 

 

 

"Proiectul PSD privind impozitarea gospodăriilor: este inaplicabil și neconstituțional. În nicio țară nu se dă acces obligatoriu unui consultant fiscal la veniturile și cheltuielile unei persoane. Primele victime ar fi pesediștii. Știm nota de plată pentru Ponta achitată de Ghiță în Dubai, ar merita să știm și detalii despre vacanța de Paști de 15.000 de euro a lui Liviu Dragnea în oceanul Indian", scrie liderul interimat al PNL Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presedintele PSD Liviu Dragnea, care este si presedintele Camerei Deputatilor, nu a dorit joi sa precizeze unde si-a facut vacanta de Pasti, afirmand, la intrebarile ziaristilor, ca a fost la "pescuit oceanic". HotNews.ro a dezvaluit saptamana trecuta ca liderul PSD a plecat inca de luni, 10 aprilie, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta de Pasti. Dragnea a recunoscut ca a fost in Doha (Qatar), dar nu a vrut sa spuna care a fost destinatia finala de vacanta.

 

 

 

In noiembrie 2014, premierul de atunci Victor Ponta s-a aflat in vacanta in Dubai cu deputatul Sebastian Ghita, iar jurnalistul Rares Bogdan a publicat atunci o nota de plata de un club exclusivist unde cei doi s-ar fi aflat.

 

 

 

***

 

 

Liviu Dragnea nu a dorit joi sa precizeze unde si-a facut vacanta de Pasti, afirmand, la intrebarile ziaristilor, ca a fost la "pescuit oceanic". HotNews.ro a dezvaluit saptamana trecuta ca liderul PSD a plecat inca de luni, 10 aprilie, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica pentru a-si petrece vacanta de Pasti. Dragnea a recunoscut ca a fost in Doha (Qatar), dar nu a vrut sa spuna care a fost destinatia finala de vacanta, scrie Hotnews.ro.

 

 

Intrebat de ziaristi unde a fost in vacata, Dragnea a raspuns: "La pescuit". Ziaristii au insistat si l-au intrebat unde anume.

 

 

 

"Nu o sa va spun unde", a replicat seful PSD, argumentand ca "cei care sunt sustinuti financiar in mod serios sa ma urmareasca zi si noapte cred ca trebuie sa munceasca pentru acei bani".

 

 

In plus, a sustinut el, nu doreste ca persoanele cu care merge in vacanta sa se trezeasca in "aceeasi situatie jenanta sa mearga peste ei nu stiu ce investigatori".

 

 

Liviu Dragnea a spus insa ca a avut parte de "o captura mare", in conditiile in care "pescuitul oceanic e total diferit".

 

 

"Cand am fost undeva nu am ascuns, dar de ce trebuie sa fie asta un mare eveniment?", s-a mai intrebat Dragnea.

 

 

Intrebat insistent de ziaristi cum explica fotografiile publicate de Adevarul cu el in Doha, Dragnea a spus ca "am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi o să fac în continuare. Nu cred că este o infracţiune, deocamdată".

 

 

 

Cotidianul Adevarul a scris ca presedintele PSD Liviu Dragnea s-a imbarcat miercuri dupa-amiaza, la Doha, intr-o aeronava Qatar Airways, cu destinatia Bucuresti.

 

TAGS : psd pnl liviu dragnea raluca turcan interpelare
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
1381
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22