Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Aproape 30.00 de locuri de muncă disponibile la ANOFM
- - - -
2017-04-12
Actualitate Interna
0

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a anunţat luni că, potrivit datelor pe care le deţine, la nivel naţional există în acest moment 27.428 de locuri de muncă disponibile pentru poziţii de la muncitori necalificaţi până la şofer de autocamion.

Potrivit datelor furnizate de agenții economici către ANOFM, la începutul acestei săptâmâni cele mai multe posturi erau vacante în București (4.232), Sibiu  (2.801), Dolj (1.933) şi Arad (1.349).

 

„Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro” anunţă agenţía în comunicatul de presă.

 

Numărul relativ mare de locuri de muncă vacante anunţat pare a nu impresiona aproape deloc categoriile vizate. Conform cifrelor referitoare la şomaj pentru luna ianuarie a acestui an postate de către aceeaşi ANOFM, rata şomajului în România se situa la 4,80% , în condițiile în care, în total, populaţia activă a României este de aproximativ de 8,8 milioane de persoane.

 

Cititi in continuare pe undelucram.ro

TAGS : Bucuresti Angajari ANOFM Arad Dolj
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
942
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.