Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFFalimentul moral al binomului Băsescu-Udrea
2017-03-30
11
Decizia de a candida a fost „mai mult destin decât o alegere personală” a mărturisit Elena Udrea în momentul în care s-a înscris în cursa electorală la prezidențialele din 2014.

 

 

N-au trecut nici trei ani și destinul dnei Udrea a luat o turnură teribil de greșită. În loc să o poarte implacabil către fotoliul prezidențial,destinul este pe cale să o depună pe Elena Udrea pe podeaua unei celule de închisoare și s-o abandoneze acolo.

 

Cum aceasta nu este o meditație pe marginea sorții și a caracterului ei, am invocat destinul Elenei Udrea pentru că, departe de a fi unul extraordinar, se dovedește a fi destul de banal mai ales în politica românească. E plină scurta istorie a democrației românești de personaje cu ascensiuni politice meteorice care, în numai câțiva ani, se ridică din anonimat pentru a ocupa poziții de putere în statul român fără ca nimic să îi recomande pentru asta. Oameni fără performanțe publice notorii, fără competențe dovedite în vreun fel și fără să fi excelat vreodată în ceva, ajung, pe căi aparent inexplicabile, să ocupe funcții de mare responsabilitate politică în  stat și să acumuleze averi considerabile. Sunt două lucruri strâns legate între ele.

 

Un exemplu este, desigur, Victor Ponta, care dintr-un procuror mediocru a fost propulsat în funcția de șef al corpului de control al lui Adrian Năstase și în poziția de lider al tineretului social-democrat de unde a început ascensiunea spre vârful guvernului și ajuns apoi foarte aproape de președinție. Mediocru și prost pregătit pentru mari responsabilități dar înzestrat cu o capacitate de mistificare ieșită din comun, Ponta s-a dovedit unul dintre cei mai slabi și periculoși prim-miniștri, mai ales că nu a venit singur, ci cu un grup de aliați croiți din același material precum Dan Șova și Sebastian Ghiță. Nici Liviu Dragnea, în pofida lungii sale cariere în fruntea Consiliului Județean Teleorman, nu este recomandat de nimic pentru poziția de lider politic de facto al României cu excepția abilității politice de a-și îndepărta dușmanii și de a-și aduce fidelii în funcții-cheie.

 

 

Udrea, cel mai puternic om care nu știe să facă nimic

 

 

Avocată cvasi-necunoscută, Elena Udrea s-a căsătorit cu un om bogat din anturajul lui Adrian Năstase – celebrul triunghi Bittner-Petrache-Cocoș – și s-a folosit de relațiile acestuia pentru a-și construi o carieră politică. Și-a început cariera în mediul PSD, ca asistentă a lui Cozmin Gușă care la vremea respectivă era secretarul general al PSD. Potrivit lui Gușă Udrea i-ar fi devenit colaboratoare la PSD după 2000, pe vremea când încă nu era căsătorită cu Dorin Cocoș. Un portret lung publicat de Decît O Revistă susține că Udrea a devenit consiliera lui Gușă la PSD în 2002 și că l-ar fi urmat pe acesta în tabăra cealaltă în 2004 când a plecat să lucreze la campania lui Traian Băsescu. În același an Udrea se înscrie în PNL, obținând un mandat de consililier local la București, unde Băsescu tocmai câștigase primăria din primul tur.

 

Între alegerile locale și prezidențiale se întâmplă ceva pentru că, o dată devenit președinte Băsescu o numește consilier de stat, iar Udrea migrează de la PNL la PDL. Udrea a fost nevoită să demisioneze de la Cotroceni după ce au început să apară în spațiul public informații despre legăturile nu tocmai curate între Cocoș și guvernul Năstase. În cele din urmă, a ajuns să ocupe o poziție de ministru al Dezvoltării și Turismului care avea pe mână fonduri mai mari decât oricine din guvern. Se spune, cu bune temeiuri, că Elena Udrea a fost cel mai puternic al doilea om din România după Traian Băsescu și mult mai puternic decât premierul formal, Emil Boc. Absolventă de fabrică de diplome, fără nici o experiență managerială sau administrativă cât de cât relevantă, Elena Udrea a ajuns în mai puțin de un deceniu în cea mai puternică poziție de putere posibilă fără să știe în principiu să facă nimic cu excepția alianțelor avantajoase.

 

Dacă a existat vreodată un „binom” în politica românească, atunci termenul ar trebui aplicat mai degrabă relației Băsescu-Udrea.

 

 

Băsescu&Udrea campionii luptei cu DNA

 

 

Elena Udrea s-a autoproclamat campioana luptei cu Sistemul reprezentat de DNA și SRI sub forma „binomului” Kovesi – generalul Coldea, care i-ar fi înscenat toate dosarele. Atacurile la adresa binomului și „dezvăluirile” au început din momentul în care Udrea a fost trimisă în judecată și de atunci până acum nu încetează să susțină același lucru chiar dacă între timp, unul din componenții binomului, Florian Coldea, a fost nevoit să plece din SRI pentru legături prea strânse cu prietenul ei, Sebastian Ghiță.

 

Între timp, i s-a alăturat și Traian Băsescu iar atacurile s-au concentrat tot mai mult asupra DNA, a Înaltei Curți și a Justiției și tot mai puțin asupra SRI. Din apărător al independenței Justiției și un susținător al DNA, Băsescu a devenit  unul din adversarii direcției la paritate cu Ponta și Tăriceanu. Chiar și ieri, când a fost găsită vinovată la patru  capete de acuzare, Udrea a dat vina tot pe judecătorii care ar tremura de frica Sistemului.

 

 

O rețea de corupție în centrul sistemului de putere

 

 

Udrea a fost condamnată ieri în primă instanță pentru patru capete de acuzare de luare de mită și abuz în serviciu și a primit o pedeapsă de șase ani de închisoare în dosarul „gala Bute” dar acesta nu este decât unul din dosarele în care este implicată fostul ministru. Elena Udrea mai este acuzată că a primi o mită de cinci milioane de euro în dosarul Hidroelectrica, de trafic de influență și spălare de bani în legătură cu dosarul Microsoft și pentru modul în care a obținut în mod privilegiat un împrumut de trei milioane de euro de la BRD. Dacă mai punem și legăturile strânse cu dosarele Bica și cu dosarul retrocedărilor rezultă că Elena Udrea – din poziția politică pe care o avea – s-a aflat în centrul unei uriașe rețele de corupție din care au făcut parte oameni politici, oameni de afaceri, membri ai administrației centrale și locale, magistrați și un număr mare de oameni din mass-media.

 

Este extrem de greu de presupus că avocații lui Udrea vor răsturna sentința la apel indiferent de amenințările sale că „nu va mai menaja instanța”, orice va fi însemnând acest lucru, și că în final Udrea va ajunge la închisoare. În condițiile celorlaltor dosare, există șanse bune ca Udrea să urmeze același parcurs ca Sorin Ovidiu Vîntu – dintr-o condamnare în alta. Udrea a urcat scara puterii sărind câte două trepte și a recurs la mijloacele de care a văzut că fac uz toți ceilalți politicieni de succes: corupție, cinism și intimidare

 

 

Eșecul moral și politic al modelului Băsescu

 

 

Un asemenea nivel de corupție nu poate să nu maculeze mandatele lui Traian Băsescu. La sfâșitul lor, Băsescu a afirmat că nu ar fi obținut nici un rezultat dacă ar fi avut o poziție intransigentă și nu ar fi făcut compromisuri. Băsescu a fost un maestru al exercitării puterii prin exercitarea scrupuloasă a principiului divide et impera. A jucat instituții împotriva altora, grupuri de interese împotriva altora asigurându-se că nimeni nu obține suficientă putere și influență încât să scape controlului său. Nimeni, cu o singură excepție: grupul reprezentat de Elena Udrea. De aceea, este imposibil să detașăm chirurgical președinția lui Traian Băsescu de corupția clanului Udrea-Cocoș.

 

Ca urmare, experimentul Băsescu trebuie considerat un eșec. A crezut că prin compromisuri abile poate îndigui, controla și folosi mocirla corupției la vârf pentru a servi „interesele statului”. A sfârșit prin a fi înghițit de mocirlă. Falimentul modelului Băsescu nu poate fi mai bine ilustrat decât de situația actuală, când Dragnea nu se mai străduiește să păstreze aparențele și a trasformat corupția în politică de stat și grupurile de interese în bazin de resurse umane, iar incompetența servilă în criteriu suprem pentru o funcție de (prim)ministru în guvernul României.

TAGS : udrea basescu cldea sistem coruptie cocos
Comentarii
Vicentio B. 2017-04-02
CAMELEEONUL
ca sa nu spun IMPOSTORUL !

CEL cu nickname ALFA – NUMERIC, (“MIAHAI 2”) evidend extrem de mandru de aceasta gaselnita “pur- intelectuala”, considerand-o “patent, de care este foarte mandru” – asa cum a si declarat, acuzandu-ma ca “ i-am plagiat numele”, la fel, dupa cum a declarat, noteaza pe aceasta pagina (citat):

“Cei care il acuza pe autor ca ar fi utilizat in mod eronat cuvântul BINOM pentru a desemna puterea duala a cuplului Basescu - Udrea gresesc ei insisi. In realitate …”, etaleaza, din nou, printre altele, aptitudinile cunoscutei reptile cu ghiare, folosite pentru a se agata de arbustii din zonele tropicale, posedand teribila insusire de a-si schimba culoarea pielii, potrivit mediului inconjurator. Acest animal, care in mediul zologic este considerat periclitat, detine si o alta caracteristica: VANEAZA CU LIMBA !

CONCRET:
1.
DESI acest “MIHAI 2” – se refera DIRECT la persoana mea, isi schimba subit “culoarea”, atacand evident cu “limba”, folosind articolul demonstrativ “cei care ” - dorind a se prezenta in mod “diplomatic”, insa in stilul rudimentar al unui cunoscut POLITICIAN, care s-a “infipt” de foarte mult timp cu “ghiarele”, in soarta altora semeni, EL considerandu-se “ALESUL – IMUN” !

2.
“CAMELEONUL” (“MIHAI 2”) in aceiasi formulare, in evidentul format imperativ (citat): “il acuza pe autor ca ar fi utilizat in mod eronat cuvântul BINOM…”, denota ca, AMBI OCHI ai “cameleonului”, care de regula, ma refer la cei din familia “Chamaeleonidae”, îi pot misca simultan in directii diferite, s-au directionat AICI, cu intentie, FALS, deoarece eu am scris CLAR (citat): “
imi permit, INSA, anumite precizari, care va pot fi de folos, evident in relatia MORAL – UTIL, si anume: NU este firesc ca dvs. sa va referiti la termenul de BINOM, aici cu referire la Udrea & Basescu, FARA folosirea GHILIMELELOR de rigoare pentru termenul/notiunea strict matemetica - BINOM ! In acest fel / mod sunteti in total conflict cu EUCLID, ceea ce NU eate deloc in regula, adica este foarte RAU ! “
3.
Acelasi “CAMELEON” ALFA – NUMRIC, a considerat ca “mediul inconjurator” este realmente prielnic pentru a transmite dlui . Gabriel Liiceanu, (citat) : “Ce minunat scrieti ! Ca intotdeauan sunteti impecabil ! Va multumim ca existati ! Sper ca postarea mea sa fie prima si sa-i las astfel fara munitie pe cei care tamaiaza pe bune. “.
IATA ce scria acelasi (cu cartea de vizita MIHAI 2) tot in acel an (2016-07-08) la articolul semnat tot de Dl. Liiceanu “in pivnita imposturii” – (citat):

“Exact asa au procedat activistii si securistii din 1990 si pana azi.
Aidoma orbului au facut tot posibilul sa ii atraga in pivnita lor obscura pe cei care VAD , tocmai pentru a-I lipsi de atuul vederii lor limpezi.
E clar ca in coordonatele acestei parabole Ponta este ORBUL cel rau , in timp ce domnii Mircea Flonta si Mircea Dumitru care au tradus opera filosofului Ludwig Wittgenstein precum si dl Liiceanu ca sef editor al intregii operatiuni sunt CEI CU PRIVIRE LIMPEDE.
O limpezime relativa totusi din moment ce si-au dedicat eforturile si propria onorabilitate unui personaj - Ludwig Wittgenstein - care ... mare ghinion ... a fost un mare admirator al lui Stalin si si-a folosit notorietatea si cariera universitara desfasurata mai cu seama in Marea Britanie pentru a spiona insistent in favoarea Uniunii Sovietice.
Sau, cum ar spune dl Tapalaga, De ce publici spioni comunisti, filosofule ? “

PERSONAL, din cate stiu, adica din datele publicate in intreaga Lume, DESI afirmatiile lui "MIHAI 2" se bazeaza pe o INTENTIONATA CRASSA DENATURARE a Istoriei privind pe unul dintre cei mai mari filosofi ai secolului XX - Ludwig Josef Johan Wittgenstein (1889 -1951) – acesta (“MIHAI 2”) NU si-a cerut INCA SCUZE, asa cum ar fi fost firesc, in cazul existentei unei anumite /stabile educatii ! Ma refer la animalele din familia “OAMENI” !

4.
DESI rezonanta UMANA, ma refer la cei cu active de BUNA – CREDINTA, a fost realmente ELOGIOASA cu referire la alocutiunea, impus limitata la 10 min. a dlui. Liiceanu din parlamentul EU, cu privire la OUG 13/2017, acelasi “CALELEON “ , cu AMBI OCHI pironiti pe articolul “Romania actuala in o mie de cuvinte” (23.03.2017), ataca, evident cu LIMBA (citat) . “Minciuna ca minciuna, dar INADECVAEA a fost totala. Mai intai LIMBA ROMANA…” !

5.
“CAMELEONUL MIHAI 2” – in evidentul obicei, cu AMBI OCHI concentrate pe continutul articolului semmnat de dl. Andrei Plesu “O meserie fără frontiere: gazetăria“ (21.11.2016), ataca, precum regula “CU LIMBA” in forma (citat):
“Ha.ha.ha ! Ce m-am mai distrat , ba chiar m-am ris. Astept cu sufletul la gura fiecare aricol al domnului Plesu , dar si cu un fior de neliniste: daca, Doamne , fereste , apare vreunul in care lipseste ENUMERAREA SPUMOASA.”

REALITATEA INCONTESTABILA consta in veridicitatea: DESI “CAMELEONUL” ALFA NUMERIC, ar fi trebuit sa stie ca, “Dacă găsești ceva amuzat, abține-te din a te a râde, nu de alta dar nu e corect din punct de vedere gramatical. Conjurarea la Indicativ Prezent a verbului "a râde" este urmatoarea:: eu râd, tu râzi, el/ea râde, noi râdem, voi râdeți, ei/ele râd ( de ceva/cineva). In momentul în care se afirma "Eu mă râd" practic afirmi că râzi de tine însuți: Eu mă râd (pe mine), deci, avem deja un Complement Direct. Chiar și așa formula : a te râde nu se folosește, deoarece acest verb nu este unul reflexiv. “ .

6.
“CAMELEONUL MIHAI 2” - adaptandu-se, la mediul inconjurator indus de CEL numit Calin P. Tariceanu, EL insusi ( Tariceanu) fiind recent sintetizat de Daniel Constantin prin clasificarea “miciuna patologica”, ca fiind abuzuri din partea DNA, la care “MIHAI 2” se reediteaza prin comentariul (citat): “Desi exista si voci autorizate care au vorbit despre DNA nu ca despre un MONOM ci ca despre o mica mare politie de stat in sensul nazist al termenului ...cel care incepe cu Gest.”.

CELE numite “voci autorizate”, la care se sefera “CAMELEONUL MIHAI 2” – este in realitate EL INSUSI !. In urma cu DOI ANI, “CAMELEONUL” s-a exprimt la adresa DNA considerand-o ca fiind (citez din memorie) : “ UN MIC GESTAPO”. La interventia mea explicativa a ceea ce inseamna GESTAPO, acelasi “M.2” revine si precizeaza “Nu este un mic, ci un GRANDIOS GESTAPO”, dupa care a trecut la o serie de atacari DELICTUALE, la adresa mea prin formulari in care INSULTA, CALOMNIA, MINCIUNA, se regasesc in verificabila abundenta ! .

Este neindoielnica realitatea si anume, “CAMELEONUL” folosind acest nickname “MIHAI 2” se considera bine ascuns, adica INVULNERABIL, practicand in extenso ceea ce se numeste Cyber – Mobbing, Cyber – Bulling, aflandu-se in conflict cu precise articole din Codul Civil si Codul Penal !

Pare plauzibila alternativa si anume ca, “MIHAI 2” – se etaleaza / comporta intr-un anumit “TIPAR”, specific asa numitilor “acoperiti”, la care insusirile specifice reptilei CAMELEON, repet, din familia numita Chamaeleonidae, sunt neaparat necesare. INSA, s-a “agatat” la Revista 22, intr-o maniera de “neacoperit suficient”.

Vicentio B. 2017-04-03
Erata:
Evident zoologic, si NU "zologic", asa cum am scris.
Evident "in soarta altor semeni" , si NU "altora", asa cum am scris.
Evident alte posibile similare erori, NU schimba substanta MORALA a comentariului meu.
MIHAI 2 2017-04-01
Cei care il acuza pe autor ca ar fi utilizat in mod eronat cuvântul BINOM pentru a desemna puterea duala a cuplului Basescu - Udrea gresesc ei insisi. In realitate dl Campeanu actioneaza ca un adevarat JURNALIST reluând cuvântul pe care cel dintai dl Ion Cristoiu l-a utilizat ne-ortodox, printro sagalnica deviere de la semnificatia clasica de dictionar. Neortodox dar inspirat , intrucat acum toata lumea care citeste presa din Romania si-a insusit termenul BINOM mai ales cu semnificatia cea noua data de ardei - umplut si anume fratia anticonstitutionala practicata pana de curând de SRI si DNA.*** Acel BINOM pare sa fi ramas de domeniul trecutului de când Dl Helvig si probabil si dl Klaus l-au zburat pe Coldea , lasand DNA ul in monom . Desi exista si voci autorizate care au vorbit despre DNA nu ca despre un MONOM ci ca despre o mica mare politie de stat in sensul nazist al termenului ...cel care incepe cu Gest. Asadar BINOMUL conceptualizat jurnalistic de Cristoiu a decedat. A murit - dar durerea ramane. Asa incat dl Campeanu a avut ideea - sau misiunea - de a recicla vechea formulare utilizând-o pentru dezgustatoarea pereche cocalara care a condus drumul reformist al Romaniei in cei 10 ani ai rusinii.
Vicentio B. 2017-03-31

Stimate domnule Cristian Campeanu,

cu verificabila buna – credinta, va transmit SANATATE si EFICIENTA, deoarece articolul de fata, de fapt articolele dvs., se doresc a fi numite, cateaodata, “analize”. Dvs. sunteti in opinia mea, unul dintre cei, care ma determina a-mi reaminti de elemente umane, ce se pot regasi si in celebra afirmatie “Efortul iși arată roadele dupa ce o persoana refuză sa se oprească.” — Napoleon Bonaparte

In acest context, imi permit, INSA, anumite precizari, care va pot fi de folos, evident in relatia MORAL – UTIL, si anume:
NU este firesc ca dvs. sa va referiti la termenul de BINOM, aici cu referire la Udrea & Basescu, FARA folosirea GHILIMELELOR de rigoare pentru termenul/notiunea strict matemetica - BINOM ! In acest fel / mod sunteti in total conflict cu EUCLID, ceea ce NU eate deloc in regula, adica este foarte RAU !

NU este firesc sa va referiti la “DESTIN” - in formularea format sinteza: “N-au trecut nici trei ani și destinul dnei Udrea a luat o turnură teribil de greșită.”. Este IMPOSIBIL de crezut ca Dvs. NU ati conoaste faptul ca notiunea in sine DESTIN, se refera in fond la”Fortă sau vointa supranaturala despre care se crede ca hotaraste in mod fatal și irevocabil tot ce se petrece în viața omului; fatalitate. – Din fr. destin.”,

NU este firesc sa omiteti realitatea si anume ca, si cazul “TANDEMULUI” Basescu & Udrea, este vorba de PROGRAMUL inscris in fiinta noastra, pe care specialistii il numesc ADN ! Adica, acid dezoxiribonucleic (A.D.N.). In acesta se regaseste, as spune, si binele si raul din noi !

IN CAZUL de fata, este INSA vorba de DNA (Directia Nationala Anticoruptie) impotriva careia, din momentele in care POLITICIENI, PARLAMENTARI, s.a.m.d. , au devenit NUME in DOSARE si mai ales locuitori in incaperi prevazute cu ZABRELE , si-au adus aminte de “proletari din toate tarile uniti-va !”, in varianta “Made in Romania”, pe care, personal, as putea sa o numesc “corupti din toate judetela uniti-va !“

“TRINOMUL” DTG - Dragnea, Tariceanu, Grindeanu , contine cu siguranta un anumit AND, dintre care Dragnea & Tariceanu, este deja concretizat prin/la DNA !

Deoacamdata, acestia se bucura IMENS de extinderea notiunii de IMUNI si la cei numiti MINISTRI, indusa recent de OPT Judecatori CCR. CU siguranta, mai devreme sau mai tarziu, se va constata insa ca DECIZIA CCR cu “pricina” , va avea, NU an anume DESTIN, ci o anumita SOARTA !

Ceea ce am afirmat aici, CONCRET, dar in maniera CRITICA, se regaseste in contextul celebrei sinteze: “„Oamenii de care trebuie sa te temi nu sunt cei care au pareri diferite de ale tale, ci cei ce sunt prea lasi ca sa iti spuna acest lucru.” — Napoleon Bonaparte

MIHAI 2 2017-03-31
Dar ceva , niscai cenusa in cap ? Nimic ? Ca si cum pe vremea când era Basescu in floare - autorul articolului si Revista 22 s-ar fi aflat in muntzi luptând cu arma in mana contra Elenei Udrea, iar nu in Ansamblurile Reunite ale Laudatorilor. Un pic de pocainta nu ar strica. Sau de psihanaliza. 300 de mii de canapele model Freud montate in Piata Victoriei si sa marturiseasca fiecare hastag rezistent care a fost in deceniul blestemat relatia sa cu Tatal basesc si cu Mamica Vuitoana. Multe dintre istericalele actuale si-ar gasi explicatia reala in acea familie disfunctionala, nu in nu stiu ce aberatie de pe vremea lui Iliescu , despre care vorbea INDAECVAT ilustrul filosof in Parlamentl Eopean de se intrebau Junker si Daul was ist das MI-NE-RI-A-DA ? Eu personal recunosc ca am votat-o pe Elena Udrea la Prezidentiale. Totusi nu din vreun devotament - ci pentru ca am dorit foarte mult ca Monica Macovei sa iasa pe locul 5 - cel mai descalificant. Apopo - in cei 10 ani de domnie oficiala a lui Basescu si-adce aminte cineva ca Macovei sa fi luat veodata pozitie contra binomului Base - Udrea ? Nu - ca doar spalatii pe creiere de la Antena 3 au marait contra celor doi golani.
Bserban 2017-03-31
D-le Campeanu
Ati punctat foarte bine coruptia "cu fata umana" care a fost creatia fostului presedinte. V-o spune un fost suporter basist, naiv in a crede ca un om al sistemului poate fi un vajnic luptator anti coruptie.
?????? 2017-03-30
Un alt binom ?
Elena 2017-03-30
O analiza excelenta , simplificata a "binomului" Basescu - Udrea ! Cred ca acum , in mintea lor totul este otova si nici nu poate fi altfel atata timp cat nu au educatia morala a binelui si a raului savarsit si nu constiinta (care?) ii mana in "lupta".
Pacat de Basescu ca s-a lasat tarat instinctual in aceasta "aventura politica" ,dar cum se spune "Capul face , capul trage!"
Isoscel 2017-03-30
Fiind autorul atat de destept si de obiectiv in analiza sa, l-as intreba: 1) unde ar fi fost justitia din Romania fara acolada Basescu ? 2) pe cine crede el ca va mai condamna DNA-ul dupa terminarea coruptilor din perioada si familia Basescu ? P.S. Basescu a acceptat sa fie condamnat si judecat fratele lui cand inca era presedinte ! Ce crede marele analist ca se intampla cu procesele lui Ponta, Sova, Tariceanu s.a.m.d. sub puterea lui Dragnea ? Eu cred ca DNA-ul va defila pana la sfarsitul sau(sic !) cu marea victorie impotriva Elenei Udrea si probabil a altor membri (dupa Mircea ) ai familiei Basescu!
Eu cred ca in ciuda bolmojirii facute de catre Tudorel Toader, declinul LCK a inceput. Plecarea lui Coldea i-a smuls prima "perna de sub fund " (este o poveste sau un basm cu pernele) iar acum vor urma si celelate. Nu va fi bine pentru Romania. Si cu siguranta ca si asta va fi pus pe seama lui Basesvcu, ca vezi Doamne el zdruncina acum ligheanul cu lesie al DNA-ului !
Liviu 2017-03-30
Autorul merita mai mult spatiu in revista !

Aveti tot felul de amatori care publica senzational, acum se leaga toata ziua buna ziua de Trump, fac afirmatii fara a le sustine si valabilitatea, devin profeti care prorocesc inchisoare pentru cel mai popular presedinte in rindul americanilor care conteaza, prezic ca Marea Britanie se va scufunda din cauza prostiei de a fi parasit UE, pe scurt, publicati prostii, bazaconii si nimicuri, dar unuia care stie ce spune si ne educa si pe noi, publicul care nu ne pricepem, nu-i dati spatiu sa se desfasoare si sa-si foloseasca potentialul analitic.
Marius Nicolescu 2017-03-30
Absolut exceptional, domnule Campeanu. As adauga, daca-mi permiteti, un mic artificiu: Divinitatea a facut dreptate si in cazul blandei, bunei, induratoarei Maria Basescu, a carei suferinta de mai bine de zece ani a fost, prea putin, razbunata.
Total 11 comments.
Recomandari
19278
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22