Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Berlinul afirma ca Erdogan a depasit orice limita acuzand-o pe Merkel de practici naziste
E.B. - - - -
2017-03-20
International
0

Recep Tayyip Erdogan a depasit o limita acuzand-o pe Angela Merkel de practici "naziste", i-a atras atentia duminica seful diplomatiei germane, Sigmar Gabriel, omologului sau turc, Mevlut Cavusoglu, potrivit AFP. "Tu ai recurs in acest moment la practici naziste", i-a transmis Erdogan lui Merkel intr-un discurs televizat.


 

 
 

"Suntem toleranti, dar nu suntem imbecili. Acesta este motivul pentru care i-am transmis clar omologului meu turc ca a fost depasita o limita", a afirmat Sigmar Gabriel, seful dimpolatiei germane, conform AFP

 

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a atacat-o duminica personal pe Angela Merkel, cancelarul Germaniei, pe care a acuzat-o de "practici naziste", referindu-se la interzicerea unor mitinguri electorale in favoarea taberei "da" in referendumul turc din data de 16 aprilie.

 

"Tu ai recurs in acest moment la practici naziste", i-a transmis Erdogan lui Merkel intr-un discurs televizat.

 

"Impotriva cui? A fratilor mei, cetateni turci din Germania si a ministrilor frati, care au incercat sa se duca in Germania, in urma cu doua saptamani, pentru a face campanie in favoarea sporirii puterilor prezidentiale in Turcia", a afimat liderul de la Ankara.

 

 

TAGS : Erdogan Germania Merkel acuzatii limita practici naziste diplomatie
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
1678
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.