Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Trump caută dovezi care să ateste ca Obama l-a spionat, dar acestea încă nu apar
E.B. - - - -
2017-03-18
International
0

Ministerul justiției din Statele Unite a anunțat vineri că a trimis Congresului documente privind posibilitatea ca fostul președinte Barack Obama să fi ordonat spionarea succesorului său, Donald Trump, transmite Reuters.

 
 

 

 

O primă examinare a materialelor de la ministerul Justiției pare să indice că acestea nu conțin nicio dovadă în sprijinul acuzațiilor lui Trump, conform Reuters, preluată de Agerpres.

 

Documentele au fost trimise comisiilor pentru serviciile de informații și celor judiciare din Camera Reprezentanților și Senat, la cererea acestora, a precizat purtătoarea de cuvânt a ministerului, Sarah Isgur Flores.

 

Comisiile încearcă să afle dacă Trump a avut dreptate când a susținut că Obama a ordonat serviciilor să îi intercepteze comunicațiile, în timpul campaniei electorale de anul trecut.

 

Președintele comisiei pentru serviciile de informații din Camera Reprezentanților, congresmanul republican Devin Nunes, a declarat vineri că Departamentul Justiției "s-a conformat pe deplin" solicitărilor comisiei.

 

Potrivit Reuters, o sursă guvernamentală, a cărei identitate nu este dezvăluită, a afirmat că prima examinare a materialelor de la ministerul justiției pare să indice că acestea nu conțin nicio dovadă în sprijinul acuzațiilor lui Trump.

 

Trump a scris mesaje pe Twitter în care vorbea despre ascultarea telefoanelor sale sau a celor din Trump Tower, clădirea sa din New York care a fost folosită și ca sediu pentru campania sa electorală

 

TAGS : Trump Obama spionat documete Ministrul justitiei comisii Senat Camera Reprezentantilor
Mai multe din International
Comentarii
Total 0 comments.
1021
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.