Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Orban: Cioloş datorează aproape toate funcţiile PNL, însă partidul nu-i datorează nimic
E.B. - - - -
2017-03-16
Actualitate Interna
1

Aflat la Constanţa, liberalul Ludovic Orban a spus că Dacian Cioloş datorează Partidului Naţional Liberal aproape toate funcţiile ocupate la nivel naţional şi la nivel european, dar că PNL nu-i datorează nimic fostului premier.


 

Ludovic Orban, candidat la şefia PNL, a precizat însă că Dacian Cioloş este binevenit să se înscrie în partid dacă va dori să facă acest lucru.

 

“Dacian Cioloş îşi datorează aproape toate funcţiile pe care le-a deţinut atât la nivel naţional, cât şi la nivel european, le datorează susţinerii politice a Partidului Naţional Liberal. Poziţia de secretar de stat, de ministru al Agriculturii, de comisar european pe agricultură, funcţia de prim-ministru, candidatura din nou la prim-ministru, toate le datorează Partidului Naţional Liberal.

 

PNL nu cred că-i datorează lui Dacian Cioloş nimic. Cu toate astea, vă spun că dacă Dacian Cioloş ar vrea să se înscrie în Partidul Naţional Liberal, ceea ce, după declaraţiile domniei sale din ultima vreme, cred că devine din ce în ce mai puţin posibil, dacă ar dori să se înscrie ar fi binevenit”, a afirmat Ludovic Orban, conform adevarul.ro.

 

Întrebat dacă el consideră că Dacian Cioloş a trădat PNL, Orban a răspuns: “Nu. A fost greşeala noastră că l-am desemnat candidat la funcţie de prim-ministru fără să fie membru PNL, nu a fost greşeala lui”.

 

De asemenea, Orban a precizat că fiecare funcţie ocupată în cadrul PNL trebuie câştigată în competiţia internă, prin votul membrilor partidului.

 

TAGS : Dacian Ciolos PNL Ludovic Orban functii partid candidat
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Nicu Jonas 2017-03-16
Asa este ,PNL nu ii datoreaza,dar noi suntem datori sa ii multumim ca ne-a aratat ca exista si o alltfel de guvernare .
Total 1 comments.
2574
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.