Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Socol, protejatul lui Hrebenciuc, propunerea PSD/ALDE pentru postul de viceguvernator BNR
E.B. - - - -
2017-03-02
Actualitate Interna
0

Cristian Socol, consilierul pe probleme economice al fostului premier Victor Ponta, este luat in calcul pentru functia de viceguvernator al BNR,

 
 
 


Unul dintre motive: el a contribuit la programul de guvernare al PSD, au precizat surse social-democrate pentru News.ro.

 

Cristian Socol este un apropiat al lui Viorel Hrebenciuc, care il considera un protejat de-al sau, potrivit unor stenograme DNA publicate in 2014.

 

Numele lui Cristian Socol a mai fost vehiculat, la momentul formarii Guvernului Grindeanu, pentru a prelua conducerea Ministerului de Finante sau a Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

 

Pentru postul de viceguvernator al BNR va fi desemnata o persoana din partea PSD, agreata si de ALDE in cadrul sedintei coalitiei de guvernare, transmite News.ro

 

Cristian Socol este economist si preda la Academia de Studii Economice (ASE).

 

 

 

 "E copil de-al meu"

 

 

"Este consilierul premierului pe economic, e copil de-al meu. L-a crescut pe Andrei (Hrebenciuc, fiul lui Viorel Hrebenciuc - n.red.), l-a adus asistentul lui in primul an, e din familie, cum ar veni", a afirmat Hrebenciuc despre Cristian Socol, potrivit stenogramelor din ordonanta DNA in dosarul liderului PSD.

 

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, la Parlament, ca vineri va avea loc sedinta coalitiei de guvernare PSD-ALDE, printre subiectele care se vor afla pe ordindea de zi aflandu-se si functia de viceguvernator al BNR, ramasa vacanta dupa demisia lui Bogdan Olteanu.

 

"Vineri, la ora 10:00, la sediul PSD din Kiseleff, o sa avem o sedinta a coalitiei si acesta va fi unul din punctele de pe ordinea de zi a discutiei. Sper sa stabilim si pe cine am putea sa sustinem acolo", a precizat liderul PSD.

 

De asemenea, intrebat daca pentru functia de viceguvernator al BNR va exista o propunere a coalitiei, presedintele social-democratilor a spus: "Eu asa cred ca ar trebui sa fie".

TAGS : BNR viceguvernator PSD/ALDE propunere Cristian Socor apropiat Hrebenciuc
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1579
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.