Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Cezar Preda: Electoratul PSD nu vrea autostrazi, vrea pensii
E.B. - - - -
2017-03-02
Actualitate Interna
1

Electoratul PSD nu vrea autostrazi, vrea pensii, iar social-democratii vor face ce vrea acesta, ceea ce va crea probleme PNL cand va veni la putere, a declarat presedintele interimar al organizatiei judetene a PNL Dambovita, deputatul Cezar Preda.

 

 

Preda a vorbit, miercuri, la Liga Alesilor Locali a PNL Dambovita, despre cresterile de salarii si pensii anuntate de PSD.

 

"Nu este o noutate pentru PNL ca PSD face asemenea lucruri, pentru ca electoratul lui nu vrea autostrazi, vrea pensii! Si face treaba asta! Problema mare a PNL este cand va veni la putere, ce facem? De taiat salarii nu se mai pune problema, de pensii nici atat. Vom avea o tara... Stiti ca in Romania sunt drumuri nationale de pamant? Asta este tara pe care a vrut-o PSD-ul si pe care o va avea. Nu ai cum sa impaci si capra si varza! E cineva aici care isi doreste salariu mai mare sau pensie mai mare? Nu ai voie ca politician sa amanetezi viitorul unei tari!", a spus Cezar Preda, conform ziare.com.


Deputatul PNL s-a referit la recentele evenimente din Romania si la rezultatele acestora.


"Sigur nu vor mai fi ordonante date noaptea! Sigur de Justitie nu se va mai lua nimeni, cel putin catva timp de acum inainte. Sigur vom avea probleme in semestrul doi cu ceea ce priveste acoperirea cheltuielilor de salarizare. Ce frumos e sa maresti salariile cu 20% si sa ii spui primarului: le platesti tu! Pai, e simplu asa", a spus Cezar Preda.


Miercuri, la Casa Tineretului din Targoviste, a avut loc Liga Alesilor Locali a PNL Dambovita. Singurul candidat pentru presedintia acestui for a fost primarul din Racari, Marius Caraveteanu. PNL are, in Dambovita, 19 primari si 390 de consilieri judeteni si locali.

 

TAGS : PNL Cezar Preda PSD electorat autostrazi pensii
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
SM 2017-03-02
1.Partidele sunt organisme ce reprezinta interesele unui grup de alegatori. Daca dl. Preda e de alta parere s-a nascut prea tarziu (si nu stiu ce cauta in politica).
2. PSD are dreptul (si chiar obligatia) sa faca lucruri legale pt interesul celor ce l-au votat. Daca dl. Preda are indoieli privitor la legalitatea demersurilor PSD are obligatia, ca simplu cetatean, sa le reclame unde trebuie.
3. PNL reprezinta si el un grup de alegatori. Daca dl. Preda nu are nici o idee referitoare la ce vor acestia ca PNL sa faca pt ei in Parlament, poate ar trebui sa-i intrebe... si sa propuna ceva. De exemplu ceva legat de drumul national de pamant (daca il framanta problema).
4. Concluzie: Astfel de atitudini ca a d-lui Preda dauneaza de doua ori: a) nu rezolva lucrurile pt care este platit sa le rezolve; b) creaza artificial o animozitate sociala.
Total 1 comments.
2580
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.