Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Trump: E nevoie de o intelege SUA-Rusia pentru a evita un holocaust nuclear
Vlad Toma - - - -
2017-02-17
International
1

Donald Trump, președintele SUA, a declarat ieri ca America are nevoie de o abordare pozitiva a relatiei cu Rusia si ca e nevoie de o incercare de a ajunge la o intelegere cu autoritatile de la Moscova, pentru a evita pericolul unui „holocaust nuclear”.

 

“Holocaustul nuclear va fi ceva ce nu a mai vazut nimeni” a spus Trump, conform Politico.eu, raspunzand unei intrebari despre recentele provocari venite din partea Rusiei.

 

Unui jurnalist care a mentionat mai multe incidente recente in care avioane si nave ruse au deranjat nave americane si s-au apropiat prea mult de anumite facilitati militare ale SUA, Trump i-a raspuns ca “toate aceste sunt evenimente recente pentru ca Putin considera probabil ca nu va putea ajunge la o intelegere cu mine deoarece crede ca mi-as pierde din popularitate daca as face asa ceva”, a spus Trump.

 

Presedintele american a afirmat ca nu crede ca Putin il testeaza.

 

„Nu stiu daca vom ajunge la o intelegere... Vreau sa fac tot ce e mai bine pentru poporul americani si pentru intreaga lume. Suntem o mare putere nucleara si asa sunt si rusii... un holocaust nuclear ar fi ceva ce nu a mai vazut nimeni,” a spus Trump.

 

Presedintele american a spus ca solutia cea mai buna ar fi o intelegere SUA-Rusia, la care va incerca sa ajunga.

 

TAGS : sua rusia donald trump holocaust nuclear intelegere vladimir putin
Mai multe din International
Comentarii
H11 2017-02-17
"Un holocaust nuclear ar fi ceva ce nu a mai vazut nimeni." Exact așa ar vorbi și Badea Gheorghe. De cîte ori Trump deschide gura se demonstrează că America s-a dat pe mîna unui incompetent.
Total 1 comments.
1182
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.