Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Imediat după întâlnirea Iohannis-Grindeanu, Dragnea a primit raportul în biroul premierului
E.B. - - - -
2017-01-11
Actualitate Interna
0

Premierul Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea, liderul PSD, s-au întâlnit, la Guvern, în birol pimului ministru, imediat după ce premierul s-a întors de la întrevederea avută cu preşedintele Klaus Iohannis.

 

 

UPDATE: Conform Agerpres, Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea au discutat despre calendarul de aprobare a bugetului.

 

Grindeanu şi Dragnea s-au întâlnit la scurtă vreme după încheierea convorbirii pe care premierul a avut-o cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. În jurul orei 18.00, Liviu Dragnea se află încă la Palatul Victoria, transmite News.ro.

 

Preşedntele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, după întâlnirea cu premierul Sorin Grindeanu, că "nu va fi deloc uşor" ca Guvernul să vină cu un buget sustenabil, cu deficit de sub 3% şi cu respectarea tuturor angajamentelor, având în vedere măsurile deja luate, însă este treaba Executivului să găsească soluţii.

 

Preşedintele a afirmat că discuţia cu Sorin Grindeanu şi cu ministrul Finanţelor a fost "aplicată", fiind analizate primele măsuri luate de Executiv.
 

Întrebat dacă a fost lămurit de premier că toate măsurile anunţate de PSD vor fi puse în aplicare, Iohannis a spus că nu există încă date complete, având în vedere că se lucrează încă la buget.

 

"Când vom avea bugetul, vom putea şti foarte exact cum s-a lucrat, însă datele cu care au venit premierul şi ministrul Finanţelor sunt date pe care le-am avut şi noi. Evident că am confruntat datele dintr-o parte şi din cealaltă parte", a spus el.

TAGS : Dragnea Iohannis Grindeanu raport Palatul Victoria birou premier
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
1821
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.