Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ambasada SUA, mesaj pentru noul Guvern: Lupta anticoruptie trebuie continuata
Vlad Toma - - - -
2017-01-11
Actualitate Interna
0

Ambasada Statelor Unite ale Americii a transmis astazi un mesaj in care transmite felicitari noului Guvern si noului Parlament al Romaniei. Ambasada Americii precizeaza de asemenea ca sustine eforturile presedintelui Iohannis si ale institutiilor judiciare in privinta consolidarii statului de drept in Romania.

 

"Ambasada Statelor Unite ale Americii felicită noul Guvern şi noul Parlament al României. Aşteptăm cu interes să colaborăm cu prim-ministrul Sorin Grindeanu şi cu membrii cabinetului său pentru a dezvolta şi mai mult Parteneriatul nostru Strategic, al cărui scop este creşterea securităţii comune, sporirea prosperităţii reciproce a naţiunilor noastre şi consolidarea instituţiilor democratice", se arata in mesajul Ambasadei.

 

Ambasada SUA le cere tuturor reprezentantilor ramurilor executive, legislative si judiciare din Romania sa colaboreze pentru a duce mai departe lupta anticoruptie:

 

"Parteneriatul nostru se bazează şi pe angajamentul faţă de buna guvernare şi de consolidarea statului de drept. De asemenea, Statele Unite susţin ferm eforturile preşedintelui Klaus Iohannis şi ale instituţiilor judiciare şi de aplicare a legii în aceste privinţe. Îi îndemnăm pe toţi reprezentanţii ramurilor executivă, legislativă şi judiciară din România să colaboreze pentru a continua lupta ţării împotriva corupţiei şi pentru a asigura credibilitatea conducerii şi instituţiilor României," mai transmite Ambasada SUA.

 

TAGS : sua ambasada guvern hans klemm stat de drept guvern sorin grindeanu klaus iohannis
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Total 0 comments.
608
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.