Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Armand: Dragnea se joaca de-a guvernarea. Votul popular nu il face mai putin infractor
Vlad Toma - - - -
2017-01-10
Actualitate Interna
1

Clotilde Armand, consilier USB la Primaria Capitalei, critica afirmatiile lui Liviu Dragnea legate de gaura lasata in buget de tehnocrati, considerand ca acesta se joaca de-a guvernarea.

 

Armand considera ca, inainte de orice, Dragnea ar trebui sa explice situatia pe care el insusi a lasat-o la Ministerul Dezvoltarii Regionale: "Dragnea a descoperit ce utilă este ''greaua moștenire'' dar a uitat să explice cum a risipit el niște miliarde de lei la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în perioada când era ministru."

 

Consiliera USB critica de asemenea planurile presedintelui PSD de a face o comisie de ancheta in cazul acuzelor la adresa fostului guvern: "Un infractor face o comisie parlamentară de anchetă în Parlamentul României și ne dă lecții despre economie și statul de drept. Domnule Dragnea, sunteți lipsit de orice etică profesională, nu uitați că votul popular nu vă face mai puțin infractor. România are nevoie de stabilitate și predictibilitate, nu de joaca dvs. de-a guvernarea."

 

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat zilele trecute ca guvernul condus de Dacian Ciolos ar fi lasat o gaura de 10 miliarde in bugetul Romaniei, precizand ca va face o comisie parlamentara pentru anchetarea acestui caz. Afirmatiile lui Dragnea au fost respinse de fostul premier Ciolos si de alti fosti ministri care au transmis ca Dragnea inventeaza tot feluri de lipsuri imaginare pentru a justifica faptul ca nu isi va putea pune in aplicare promisiunile electorale.

 

TAGS : clotilde armand psd usb penali liviu dragnea ancheta parlament buget tehnocrati
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
parere 2017-01-10
Felicitari ! V-am votat si dorim sa aveti puterea sa luptati impotriva retelei mafiotice care e greu de invins dar speram ca nu imposibil ! Presedintele ,societatea civila ,intelectualii cinstiti va vor ajuta !
Total 1 comments.
1487
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.