Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Grindeanu anunţat printr-un mesaj SMS ca este desemnat premier: «Succes! Klaus Iohannis»
E.B. - - - -
2016-12-30
Actualitate Interna
2

Sorin Grindeanu, premierul desemnat, a declarat că a primit un sms în această dimineaţă de la Klaus Iohannis - al cărui număr de telefon nu îl avea - şi a trebuit să verifice dacă îi aparţine preşedintelui. Era un mesaj de succes, semnat, a declarat Sorin Grindeanu.

Ads by google

 

 

 

„În cursul zilei de ieri am avut foarte multe informaţii contradictorii. Azi dimineaţă am primit un SMS de la domnul preşedinte Klaus Iohannis. Nu aveam numărul. L-am sunat pe domnul Dragnea, - pentru că, neavând numărul domnului preşedinte, în aceste zile te poţi aştepta la orice - să verific dacă acela e numărul preşedintelui. După ce am primit confirmarea, i-am mulţumit domnului preşedinte pentru încrederea acordată.

 

 Era un (SMS-ul) mesaj de succes, semnat: Succes! Klaus Iohannis”, a declarat Sorin Grindeanu, conform Digi24.ro.

 

 

 

 

Discuţiile de ieri au decurs "decent", a spus Grindeanu, care a adăugat că preşedintele nu i-a cerut o listă cu viitori miniştri.

 

Dragnea  a afirmat că, iniţial, a crezut că ar fi vorba de o glumă din partea vreunui coleg şi a fost nevoit să verifice dacă numărul de telefon de pe care a fost trimis mesajul aparţine, într-adevăr, preşedintelui României.

 

„Pe mine nu mă mai surprinde nimic. Nu eu am primit SMS-ul. Pe mine m-a sunat premierul desemnat să mă întrebe dacă s-a anunţat desemnarea. A trebuit să verific numărul de telefon. Prima mea reacţie a fost să cred că e vorba despre o glumă din partea unui coleg. Până la urmă mă bucur că a fost acceptată această propunere”, a spus Dragnea


 
 A intervenit şi Călin Popescu Tăriceanu care afirm că această metodă de a anunţa desemnarea şefului Executivului este o premieră: „E de Cartea Recordurilor Guiness anunţarea premierului prin SMS”, a spus Tăriceanu.

 

********

 

 

Decret semnat de Președintele României, domnul Klaus Iohannis
30 decembrie 2016


 

Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 30 decembrie a.c., decretul privind desemnarea domnului Sorin Mihai Grindeanu în calitate de candidat la funcţia de prim-ministru, pentru a cere votul de încredere al Parlamentului asupra programului şi listei noului Guvern, potrivit art. 103 alin. (2) din Constituţia României, republicată, anunţă Administraţia Prezidenţială.

 

Este o premieră anunţarea printr-un comunicat de presă a desemnării premierului.

 

TAGS : Klaus Iohannis Sorin Grindeanu premier SMS succes mesaj
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Isoscel 2016-12-30
Este doar o mica parte din ceea ce merita PSD-ul dupa felul infect cum il trateaza pe Presedinte si amenintarile cu suspendarea. Eu sper ca papusa lui Dragnea sa-si arate urgent nulitatea si sa fie obligati chiar ai ,lui sa-l schimbe.
Camelian Propinatiu 2016-12-30
Lipsa enigmatică de transparenţă şi orar a maimarilor încurajează aroganţa amploiatului funcţionar faţă de contribuabilul de la ghişeu.
Total 2 comments.
7040
 Rasu' plansu'
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis