Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Macovei a castigat definitiv procesul cu Antena 3 care a spus ca a anchetat oameni la mineriada
Dora Vulcan - - - -
2016-11-30
Actualitate Interna
3

Europarlamentarul Monica Macovei, fost procuror si ministru al Justitiei, a castigat procesul cu Antena 3 si jurnalistii acestui post care au lansat in spatiul public calomnia ca a anchetat oameni la Mineriada din 1990. Decizia instantei este definitiva.

 

 

Anuntul a fost facut chiar de Monica Macovei pe pagina ei de Facebook:

 

" Am câștigat definitiv procesul cu Antena 3 și colaboratorii acestui post TV, care au mințit atunci când m-au acuzat în mod fals că aș fi anchetat oameni la Mineriada din 1990.

 

 

Roncea și Radu Tudor sunt acum obligați de instanță să șteargă din postările lor textele mincinoase despre mine, indicate explicit de instanță, iar Gâdea și Antena 3 trebuie să îmi plătească daune morale.

 

 

În realitate, am făcut exact opusul: am ajutat manifestanții din Piața Universității, am refuzat să anchetez sau să arestez manifestanți și am cerut să fie eliberați, am cerut cercetarea penală a polițiștilor și procurorilor care au reținut și arestat ilegal demonstranți din Piață și am emis, ca procuror, soluții de nevinovăție pentru oameni arestați ilegal în iunie 1990, până când mi s-a interzis accesul la aceste dosare.

 

 

Acesta este adevărul, iar instanța mi-a dat dreptate. Nu mai credeți minciunile Antenei 3! Nu vă mai lăsați manipulați de minciunile Antenei 3!

 

 

Antena 3 și colaboratorii trustului condamnatului Voiculescu nu vor să spună adevărul, ci împroașcă cu minciuni în funcție de interesele lor și ale patronului lor aflat în închisoare pentru că a furat banii românilor.

 

 

Reaua-credință a acestora era evidentă, pentru că, încă din anii 90, în spațiul public existau informații corecte privind activitatea mea în legătură cu Mineriada din 13-15 iunie 1990, care dovedesc exact contrariul celor afírmate de colaboratorii turnătorului Voiculescu. Cu alte cuvinte, au știut că mint atunci când m-au acuzat în mod fals."

 

 

In finalul postarii sale Monica Macovei face si o trimitere pentru a afla adevarata ei pozitionare fata de mineriada si demersurile reale facute de ea: 

 

 

Mai multe informații despre evenimentele din 13-15 iunie 1990, constatările mele privind ilegalitățile comise de unii procurori și polițiști în iunie 1990 și cererea adresată procurorului general de a finaliza ancheta privind Mineriada din 13-15 iunie pot fi recitite pe blogul meu"

 

   

 

TAGS : monica macovei europarlamentar antena 3 proces sentinta definitiva
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
?????? 2016-12-01
Ai observat ca si domnul Videanu a fost achitat ?
Verde inrourat ?
samsy neun 2016-11-30
Ce scârțâie Antena3 'mi rupe exact 14-le. Însă Macoveaua, întruchiparea ipocriziei aburite, e scârba care a terfelit România la UE și pentru asta i-aș lua bucuros cîteva decenii de libertate.
Caragiale 2016-12-01
Amice, esti... idiot!
Total 3 comments.
2639
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.