Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


PSD nu e convins că Marian Munteanu e candidatul final al liberalilor pentru Capitală
Tudor Despina - - - -
2016-04-13
Actualitate Interna
1

PSD nu e convins că Marian Munteanu e candidatul final al PNL la Primăria Capitalei.

 

Liviu Dragnea nu e convins că Marian Munteanu va fi omul cu care liberalii vor merge, în final, în campania electorală pentru Primăria Generală a Bucureștiului.

 

"Aş vrea să nu comentez deocamdată pentru că am vorbit şi cu colegii mei. Am vrea să comentăm după ce se încheie perioada de depunere a candidaturilor pentru că nu suntem siguri că rămâne domnul Marian Munteanu la PNL”, a spus Dragnea, miercuri.

 

Liderul PSD a adăugat că  Munteanu “este a treia variantă şi deja este ca în povestea cu Petrică şi lupul. Aşteptăm şi, la final, vom avea un punct de vedere. (...) A fost domnul Buşoi, domnul Orban, acum au venit cu a treia variantă. Nu am de unde să ştiu, fiind deja a treia variantă suntem rezervaţi şi poate ne interesează să mai şi rămână", a spus Dragnea, citat de Mediafax.

 

În context, PSD a ținut să transmită un mesaj clar săptămâna aceasta. Într-o declarație de presă, liderul Liviu Dragnea a reafirmat sprijinul categoric pe care PSD i-l acordă Gabrielei Firea pentru Primăria Generală a Bucureștiului.

 

“Gabriela Firea este candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, iar susținerea sa nu a fost niciun moment pusă în discuție în interiorul partidului. Toți membrii PSD o susțin 100% pe Gabriela Firea în competiția electorală pentru Capitală”, potrivit declarației semnate de Dragnea.

TAGS : marian munteanu pnl dragnea psd alegeri bucuresti
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
Dino 2016-04-13
,,PSD nu e convins.......,,? Aceasta e o perversă PSD.ista
Total 1 comments.
681
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.