Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Sondaje PSD: Cele mai multe voturi le-ar strange in Capitala Victor Ponta
Iuian Popescu - - - -
2015-12-15
Actualitate Interna
1

Potrivit unor sondaje interne realizate de PSD și pezentate de „Evenimentul zilei”, cele mai multe intenții de vot le-au obținut în Capitală Victor Ponta și de Călin Popescu Tăriceanu, cu peste 40%.

 

Aceștia sunt urmați de Ecaterina Andronescu – 44%, Robert Negoiță – 35% și Sorin Oprescu – 32%.

 

Alina Gorghiu are o intenție de vot de 21%, ira liberalul desemnat deocamdată oentru a intra în cursa pentru Capitală -  doar 18%.

 

Sondajele ar fi fost făcute și înainte și după ragedie urmată de demisia Guvernului Victor Ponta, mai scrie Evenimentul Zilei.

 

Candidații PSD pentru sectoare (nu există încă un candidat desemnat pentru sectorul 2):

Sectorul 1 – Dan Tudorache

Sectorul 3 – Robert Negoiță

Sectorul 4 – Daniel Băluță (actualul primar interimar)

Sectorul 5 – Cristian Rizea

Sectorul 6 – Gabriel Mutu

 

Doar Robert Negoiță are un scor bun în sondaje – 42%, în rest, toți fiind mult sub procentul partidului.

 

Rizea de exemplu, are doar 4% încredere.

 

Liviu Dragnea a declarat saptamana trecuta ca senatoarea Gabriela Firea, vicepresedintele al PSD, ar putea fi o varianta a PSD pentru Primaria Generala a Capitalei.

 

Liviu Dragnea a afirmat ca nu a fost luata inca o decizie, insa a subliniat importanta alegerilor locale din 2016. "Alegerile pentru Primaria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joaca", a spus acesta.
 

Liderul PSD a anuntat, in trecut, ca social-democratii vor lansa o serie de analize, dupa Congresul partidului, prin care vor sa afle care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primariile din tara, precum si pentru functiile de consilieri locali si judeteni. La inceputul lunii septembrie, Dragnea afirma ca vrea ca, pana pe 1 decembrie, sa poata prezenta lista candidatilor pentru primariile de sector din Capitala, precum si pentru primaria generala. Ulterior, liderul PSD a precizat ca sunt in curs analize, iar primele informatii precise vor veni abia la inceputul anului viitor.


Gabriela Firea este senator PSD, vicepresedinte la nivel central al partidului, presedinte al PSD Ilfov, precum si purtator de cuvant al formatiunii. Firea este membru PSD din septembrie 2012. Anul trecut, senatorul PSD a fost purtator de cuvant al partidului in campania prezidentiala a lui Victor Ponta.

TAGS : alegeri locale ponta sondaje psd
Mai multe din Actualitate Interna
Comentarii
florin 2015-12-15
Imi pare rau pentru bucurestenii descuiati la cap, care se scufunda intr-o mare de ignoranta.
Total 1 comments.
2016
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22
.